Ponta e obligat să nu deconteze din banii CNAS operația din Turcia


În 2013, Ponta insista (aflat la Ankara, în vizită oficială) că între România și Turcia trebuie să se încheie un nou acord de decontare a serviciilor medicale, cel vechi (datat 1999) nemaifiind actual (sursa).

Din 2012, însă, de cînd e premier Ponta, și pînă în prezent, Casa Națională de Asigurări de Sănătate nu a decontat nici un leu, euro, liră turcească sau orice sumă în altă monedă pentru servicii medicale în Turcia vreunui pacient român. Iată răspunsul scurt și oficial al CNAS: “Referitor la solicitarea dvs. adresată CNAS și înregistrată cu numărul RAP268/16.06.2015 vă comunicăm că în perioada 2012 – 2015 nu au fost decontate sume pentru servicii medicale în Turcia.

Ponta are, deci, două variante: să fie el cel care inaugurează decontarea sumelor pentru servicii medicale în Turcia sau să fie la fel de mîndru că e român ca ceilalți români care au beneficiat de diverse servicii medicale în Turcia fără să li se deconteze ceva de la CNAS.

ponta turcia

7 comments on “Ponta e obligat să nu deconteze din banii CNAS operația din Turcia
 1. Tizule, ma faci sa “ma” rad (sic!) !
  A si platit, cred. Sa-ti sugerez io cu ce ?
  Cu terenul ala de vreo 11000 m.p. de pe la Herastrau unde comunitatea musulmana a Romaniei vrea sa construiasca “cea mai mare moschee din Europa” !
  Asta ashea, sa avem “pelerinaje” si din partea islamistilor jihadisti planetari, ca nu suntem satui de-ai nostri … la shpagarlamentari ma refer.

 2. ” “Puterea este in mana dvs. Daca pe 16 noiembrie cetatenii si-au luat tara inapoi, azi e randul sa va luati Parlamentul inapoi”, a spus Anghel Stanciu.”
  Si si l-au luat. Azi. Inca o data …
  http://www.comisarul.ro/politic/si-au-votat-pensiile-de-lux/indemniza%C5%A3ia-unui-parl_484548.html
  Cum zicea cineva, niciodata nu poti lupta in mod democratic cu o asemenea adunatura de gunoaie urat mirositoare …
  Ma duc acum sa dau iama in lamai …

 3. Alt motiv pentru Turcia.
  Pai, daca se ducea pontanacu’ sa se opereze in Europa, cine stie daca nu ar fi fost luat in primire de ai nostri de acolo, medici, asistente, infirmiere …
  Si cum tot a zis Rus chestia cu golanii si cu …
  Asa, nu mai bine s-a operat la turcaleti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>