Ponta, cheamă elicopterul pe Victoria și cară-te în Dubai! Acum!


În decembrie 2014, Ponta susținea, cu moaca aia a lui relaxată, de tîrtan securistoid în vigoare, că va demisiona dacă DNA începe urmărirea penală în ce-l privește (sursa). Atunci, Ponta se referea la dosarul alegerilor din străinătate din noiembrie 2014, dar argumentul lui se aplică tuturor urmăririlor penale: “Nu vreau să se spună că România are un premier urmărit penal.“.

Uite că România are un premier urmărit penal! Pleacă, Ponto! Pleacă acum! Ce spune DNA în comunicatul care te privește te arată în toată splendoarea jegului care ești: un gunoi îmbogățit din căpușarea statului, prin minciună, impostură, nemuncă, fals, conflict de interese. Corupție. Pentru care, sper, vei ajunge la pușcărie.

ponta dna

10 comments on “Ponta, cheamă elicopterul pe Victoria și cară-te în Dubai! Acum!
  1. Cea mai tare chestie e ca si inscrisurile sunt copy-paste! Nu stiu daca sa rad, sa plang sau sa-mi bag xxx in mortii lor de prosti! Bai, prosti rau dar astia ne conduc pe toate nivelurile!

  2. Pingback: Ponta, cheamă elicopterul pe Victoria și cară-te în Dubai! Acum! - Pe Bloguri

  3. Pingback: Cătălin Prisăcariu | Ponta, cheamă elicopterul pe Victoria și cară-te în Dubai! Acum! - Stiri Presa Online

  4. total de acord cu tine, catalin!
    si dupa el si inca multi altii care ne fura tot timpul , ei traiesc ca niste nababi iar noi de azi pe maine.

  5. Am speranta ca mizerabilul sa infunde puscaria. Un gunoi ordinar. Un borfas. Candidatul maciurian al Sistemului ticalosit si-a luat-o drept in bot. Felicitari, DNA! Asteptarea a meritat. Insa chestiunile de care este acuzat Gunoimonta sunt gainarii… Astept urmariri penale pentru Gunoimonta in cazurile serioase si grele: Kay Munai Gaz, privatizarea CFR Marfa, dosarul Duicu, votul din diaspora… Si mai sunt. Astept ca plagiatorul sa ramana si fara doctorat dar si fara calitatea de avocat, chestiuni obtinute prin fals si impostura. Gunoiule, cara-te! Dispari! Ia-ti si antenistii cu tine! Jigodiilor!

    • tare? nu știu, mi s-a părut, însă, foarte bună ca etichetă, pare să-l reprezinte pe ipochimen:D. de “hapciucalit” nu am auzit, “țopîrlan” e prea puțin pentru ponta și “baragladină” cred că nu-i de el:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>