Cum a ajuns ministru, lui Sevil Shhaideh i-au crescut 400.000 RON în declarația de avere


Sînt mîndru de urmașa lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Sevil Shhaideh: femeia își respectă funcția!

Cît era secretar de stat, Shhaideh deținea doar un cont bancar de puțin peste 143.000 RON, cont deschis în 2011. Inclusiv în ultima declarație de avere de secretar de stat, de pe 10 octombrie 2014, Sevil Shhaideh a menționat acest cont bancar.

sevil 2014

Însă în prima declarație de avere de ministru, de pe 22 mai 2015, Sevil Shhaideh și-a upgradat situația financiară: contul de puțin peste 143.000 RON a ajuns la peste 149.000 RON și, abia acum devine interesant, doamnei ministru i-a apărut un cont nou în declarația de avere (nou, deși e deschis din 2011), un cont de peste 381.000 RON.

sevil 2015

Cinste lor, cinste lor, cinste pesediștilor!

P.S. Declarațiile de avere ale doamnei ministru Sevil Shhaideh se găsesc aici.

5 comments on “Cum a ajuns ministru, lui Sevil Shhaideh i-au crescut 400.000 RON în declarația de avere
 1. Pai daca au fost “udati” de cine trebuie… Iata, au crescut ca la altii in zece vieti. Dar de Bombonica, de Bombonica ce ne mai zice Parchetul tovarasului Nitu, cel preocupat exclusiv sa execute ordinul de lichidare a lui Traian Basescu?
  Apropo de cazul Sevil, ANI si fiscul nu considera necesar o verificare a declaratiie de avere a finutzei tovarasilor Dragnea si Constantinescu? Sistemul ticalosit are capacitatea nebanuita de a se conserva, de a se proteja si de a-si multiplica capetele cu care praduieste tara. Pai, nu!?

  P.S. DNA, se mai aude ceva de dosarul Sova si de implicarea lui Tariceanu in salvarea ilegala a pretenarului copilotului mitoman? Dormiti? Dar de dosarul Duicu, ce se mai aude? Ne puteti spune ceva? Dar de Monocotiledonatu mai aveti vreo veste sa ne dati? Ati intrat in silenzio stampa? Iata, tovarasul Nitzu revolutionaru’ are activitate, nu gluma. I-au dat Gunoimonta si Ficusul de la Cotroceni misiunea de anihilare a lui TB. A devenit mult prea deranjant pentru blatistii uselisti, adica pentru binomul Ponta-iohannis. Si trebuie ocupat cu dosare, spre linistea mafiota a siamezilor Ponta-Iohannis.

  Cinste lor, cinste lor, cinste uselistilor!

 2. Pingback: PRISACARIU | Cum a ajuns ministru, lui Sevil Shhaideh i-au crescut 400.000 RON în declarația de avere | Nasul.tv

 3. Pingback: DOCUMENT – Scheleții din dulapul moștenitoarei lui Liviu Dragnea | Club Oferteproprietari.ro

 4. Pingback: prisacariu | Urmașa lui Dragnea, ministrul Sevil Shhaideh, cîștigă 25.000 RON lunar. De la stat

 5. Pingback: Cum a născut ne-nășita Ssaideh Sevil un cont din flori | Politica ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>