Dragneo, unde vor zbura mîine păsărelele din biroul tău?


Dragnea are emoții. Dar de data asta nu e vorba de veșnica emoție a tinereții provocată de păsărelele primăvăratice din Ministerul Dezvoltării (cum arătam aici), ci de o emoție penală: Dragnea speră că va fi achitat mîine în dosarul referendumului, dar nu se știe niciodată (sursa).

Totuși, dacă vine răcoarea unei condamnări la Ministerul Dezvoltării, unde vor migra păsărelele lui Dragnea? Nu empatizați chiar deloc cu ele? Răutăcioșilor!

irina-alexandra-tanase-1

 

,
4 comments on “Dragneo, unde vor zbura mîine păsărelele din biroul tău?
  1. Daca-l condamna, Pontache are o problema…chiar mare. De asemenea o sa vedem cit adevar a fost in acuzatiile de furt de voturi din vara lui 2012. Nu in ultimul rind o sa vedem cit de independenta mai este justitia…

  2. Pasaricile lui Dragnea, printul Mortilor, isi vor pastra cuiburile. Doar nu crezi ca vine altcineva care va avea curajul sa-i strice cuibusoarele lui Dragnea? Oricum, sentinta in dosarul “Referendumului” a fost amanata. De ce a fost amanita, numai judecatorii stiu. Atata timp cat s-a decis ca astazi va fi pronuntata sentinta chiar nu pricep de ce se tot amana… Oare inca se duc negocieri pentru scaparea printului Mortilor?

  3. Fără domnișoara Samson, tot stolul de la cuibul lui Victor Viorel Dragnea nu face nici cât o curcă plouată. Dacă Samson nu e, nimic nu e! Să se joare Gigi pă cucu lui dacă nu-i așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>