Milogul imobiliar Ciutacu are fantezii cu Vila Lac


În trecere, scurt, să nu lăsăm să treacă nebifat un alt record de mîrlănie deontologică: Ciutacu o acuză pe Carmen Iohannis de ipocrizie imobiliară (aici).

Tocmai tu, Ciutacule? Tocmai tu, care îți pui poze pe facebook din penthouse-ul de 300 mp în care locuiești, dar ocupi abuziv o locuință socială a Primăriei?

ciutacu

Fără categorie
10 comments on “Milogul imobiliar Ciutacu are fantezii cu Vila Lac
  1. Pingback: Milogul imobiliar Ciutacu are fantezii cu Vila Lac - Pe Bloguri

  2. Mai e unul care ocupa o vila a RAPPS… Un individ care ne zice ca e oengist si se lauda ca implementeaza democratia in Romania, sluga credicioasa a lui Maior, fosul sef al SRI… Ma refer la alunecosul Cumpanasu… Acum realizator de emisiuni tv, la iRealitatea tv a tovarasului Gusa. Ce zici, Cataline? P-asta, pe Cumpanasu, cand ni-l dezvelesti de masca falsului oengism?

  3. Deci Cataline, faci o mica investigatie si despre milogul ala de oengist? Despre abjectul Ciutacu se stie de multa vreme ca ocupa abuziv o locuinta sociala… Nedumerirea este de ce nimeni nu ia vreo masura daca stationarea acestei trompete propagandistice a lui Ghitza de la portita este abuziva, deci nelegala…

    P.S. Parca Gunoimonta declara acum vreun an-doi ca rezolva problema locative e vilelor RAPPS… A uitat. Mai corect spus, a mintit. Ii e in ADN, nu?

  4. Ma fascineaza insistenta cu care Striblea il tot invita prin emisiunile lui pe celebrul matrafoscat, Tirel Lambada… L-ati vazut pe trepanatul Tirel cam cat de familiar se simte in emisunile lui Striblea. Nu se plictiseste, e ca la Latrina 3, nu e cazul sa-si mute capul din gat cu mainile. Striblea a inceput sa aiba invitati “unul si unul”, exact pe calapodul favorabil si potrivit lui Gunoimonta. Si sa ne mai miram ca te-au dat afara, Cataline?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>