Din sărăcia lui, ministrul Teodorovici a finanțat PSD sub un nume fals


O excelentă anchetă a Digi24 (aici, aici și aici) ne arată, stupefiant, că ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, învîrte niște sute de mii de euro, bani pe care nu prea are cum să-i justifice.

Taman din banii ăștia s-au dus niște sume și la PSD. Dar și la PNL.

Să începem cu PNL. Pentru care, în 2008, Teodorovici a donat 10.000 RON.

pnl 2008

De șapte ori mai puțin decît a donat la PSD între 2012 și 2014.

Astfel, Teodorovici a finanțat PSD în 2012 cu 42.500 RON, în două tranșe. Curios este că 20.000 RON au fost donați sub un prenume fals, “Bogdan”, dar CNP-ul este cel al lui Eugen Orlando Teodorovici.

psd 2012

În 2013, la PSD s-au dus 17.350 RON.

psd 2013

Iar în 2014, actualul ministru de Finanțe a plătit numai 9.000 RON la PSD.

psd 2014

În total, deci, 68.850 RON a donat ministrul de Finanțe Teodorovici la PSD. Din salariul lui de bugetar, pentru că bugetar este din 1991 încoace.

20 comments on “Din sărăcia lui, ministrul Teodorovici a finanțat PSD sub un nume fals
 1. Pingback: EXPLOZIV | Din sărăcia lui, ministrul Teodorovici a finanțat PSD sub un nume fals |

 2. Pingback: EXPLOZIV | Din sărăcia lui, ministrul Teodorovici a finanțat PSD sub un nume fals - Stiri Presa Online

 3. HRISTOS A INVIAT !!

  Intr-un stat de drept flacaul aista era deja cu demisia pe biroul sefului sau;mult prea ortodoxul si mult prea mandrul premier,cu bona filipineza (aking papuri Mrs. ).Dar intr-o tara in care presedintele are ceva ” lemnaraie ” prin dulap ,iar ministrul justitiei este var de …neam….. cu urmasul tatalui hotilor…el insusi mare plagiator ;hotii astia merg pe blat ,pe principiul : cainii latra ….. mortii lui dragnea castiga la loterie :D :D ( prea tare faza sa nu o “aduc” aici ) http://www.comisarul.ro/politic/dumnezeu-nu-doarme/mortul-lui-dragnea-a-c%C3%82stigat-l_424550.html

 4. Pingback: Ministrul Finanţelor, donaţii către PSD şi PNL, sub nume fals | Club Oferteproprietari.ro

 5. Pingback: Ministrul Finanţelor, donaţii către PSD şi PNL, sub nume fals | Ziarul Profit

 6. Pingback: FOTO CLUBBER-UL ORLANDO de la FINANTE, bugetar - sponsor al PNL si PSD | Mondo News

 7. Ce mai asteapta ANI? Dar DNA-ui? Inhatati-l pe fantele discotecar! E limpede ca acest individ sinistru invarte bani negri pe care nu-i poate justifica. ANI ar fi trebuit sa-i ia la purecat si averea lui Gunoimonta. N-a facut-o. Oare de ce?

 8. Finantarile partidelor sunt o forma mascata de spaga si de traffic de influenta. Aceste operatiuni sunt spalare de bani in toata regula.

  P.S. Cataline, apropo de sarantocul asta discotecar de Teodorovici, dealtfel o nulitate desavarsita dpdv professional si uman… La cine crezi ca vine (invitat) in emisiune, in seara asta? La “prietenul” tau… tovarasul Striblea. Ce-a ajuns si B1tv asta… Noua platforma de propaganda a PSD-Gunoimonta. Trist.

 9. Astept de la tov Striblea sa-l intrebe pe discotecarul Teodorovici cum a reusit sa obtina credit de 800.000 de euro de la banca… El, bugetar fiind… Oare ce garantie o fi prezentat bancii? Ca va ajunge ministrul fondurilor europene si apoi ministru de finante?

 10. Pingback: Din sărăcia lui, ministrul Teodorovici a finanțat PSD sub un nume fals - Pe Bloguri

 11. Eheeeeeeee,stimati domni,pai banuti astia dati la partid sunt bani marunti,pt cutia milei.
  Ia incercati si luati in calcul cam cit il costa pe dl. ministru ORLANDO descinderile in cluburile bucurestene,insitit de FETITZE DE FITZE,pt care dl. orlando doar pt sampania dintr-o seara tre’ sa sparga minum 1.000 de lei.

  Basca restul papica,transportul plus-COMISIONUL-…….

  Asa ca,eu cred ca,DOAMNA LAURA AR PUTEA MERGE SUB ACOPERIRE,sa pipaiasca piata pt a fi sigura ca lucrurile stau asa.
  As recomanda si oaresce aparatura de ascultare si inregistrare aplicata pe corp,asta asa ca sa creasca miza si luck-ul sa fie trasnet……..

  Bag mina in foc,ca D.N.A-ul ridica jumatate din CARTIERUL PRIMAVERII…………

 12. Domnule PRISECARIU,va dau o veste trista:

  conationalul nostru dl.RADU TUDOR,rams temporar la cirma Antenei3, NE ANUNTA RITUOS pe blogul domniei sale ca,D.N.A-ULcel pe care saptamina trecuta il lauda si-l apara de atacurile dl BASESCU,in zilele si saptaminile urmatoare or sa dea iama printre moderatorii si invitatii ANTENEI3-VILCOV A DAT PE GOARNA………
  Se elibereaza terenul………………..Ce ziceti,ati incerca sa-i covertiti pe astia de la Antena3,sa-i crestinam???????????

  Haaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………….

 13. Baiat de baiat Teodorovici asta , ca tot guvernul ,in “integritatea” si integralitatea lui … si pnl -ul se opune , si se opinteste , si presedintele( in exercitiu) ” da-i si lupta , da-i si lupta”, cu doamna lui cu tot !!! Rezultatul , o CATASTROFA : Victoras e la putere . Putem oare sa indraznim sa ne / ma gindim/gindesc la
  IMPOTENTA asazisei opozitii?! Bine ai revenit U S L ( cunoscatorii stiu de ce) , mi-este dor de 2012 ; hai baieti , ca se poate !!!!!!!!!!!

 14. Interesant e ca acest infect a cotizat atat pentru PNL cat si pentru PSD… Vorba aia… amandoua fiind aceeasi mizerie. Mai receptivi cu generozitatea fantelui discotecar au fost, in mod evident, comunistii lui Gunoimonta. Ca si pe el, pe Puiemonta, tot comunistii l-au cules de pe drumuri si l-au bagat in politica… Scopul? Se vede de la o posta.

 15. Pingback: Eugen Teodorovici sponsor de lux al PNL și PSD din salariul de bugetar | Surse24

 16. Pingback: PRISĂCARIU | Striblea s-a sucit: acum știu meserie |

 17. Pingback: iogen, cu accent pe i » Blestemul Ministrului de Finanțe sau aroganță stupidă a politicienilor corupți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>