Mama lui Ponta se aștepta să fie pusă sub acuzare


Nu știu la ce discuții a asistat respectabila doamnă Naum (mama lui Victor Ponta) de a fost chemată (ca martor, zic surse) la DNA, dar se pare că nu erau discuții despre panseluțe, vrăbiuțe și norișori. Nu. Erau discuții despre furt de bani europeni. Erau discuții mafiote.

pontanaum

Atît de mafiote, încît respectabila doamnă Naum s-a dus la DNA Ploiești cu avocat. La prima vedere, nimic neobișnuit. Dar mai gîndiți-vă: cîți martori ați văzut mergînd în fața procurorilor cu avocat? Nu ați prea văzut, așa-i? La ce ți-ar trebui ție, martor, avocat, cînd singurul tău rol în fața procurorilor e de a povesti ceva la care fie nu ai participat, dar ai cunoștințe despre, fie ai participat, dar fără să faci ceva rău?

Altfel spus: respectabila doamnă Naum, mama lui Victor Ponta, știe că a stat la masă cu mafioți, așa că se aștepta să fie pusă sub acuzare de către DNA. De aceea și-a luat avocat la DNA. În condiții de neimplicare într-o infracțiune, nici un martor nu își ia măsuri de precauție, e suficient să spună, fără ajutorul nimănui, adevărul. Doamna Naum și-a luat aceste măsuri.

 

Fără categorie
11 comments on “Mama lui Ponta se aștepta să fie pusă sub acuzare
  1. Famiglia Ponta este o rusine pentru Romania. Acest individ (Gunoimonta) si-a angajat aproape toate rudele si amicii in functii de conducere in aparatul bugetar. Asadar avem de-a face cu o veritabila Famiglie. Ma intreb cam cata vreme vom mai avea de suportat un astfel de derbedeu in functia de premier.

  2. Vezi-ti de treaba ! De aseara are patalama de nevinovatie de la A3.
    Mi-am amintit ce se mai strofoca Ponta si tot parlamentul cand l-au arestat pe Mircea Basescu ; ce reuniune extrarodinara ,ce comunicat ,mai ca erau in stare sa se sinucida de atata dezonoare ce au patit datorita fratelui presedintelui ; ce emisiuni la antene. Ce zice d-na Naum acuma : “Lovind în mamă, loveşti în fiu, lovind în soră, loveşti şi în frate”. Si d-na Naum nu stie nimic,nimic,dar nimic…ex.:Nu am nicio legătură, în afară că este ginerele meu. De la bun început nu am avut, noi ca firmă, nicio legătură cu firma Grossman, nu am văzut o dată un act al firmei Grossman, deşi este o firmă veche, unde ginerele meu a lucrat şi apoi a luat o parte din acţiuni. Noi suntem firmă de contabilitate, dar nu ne pricepem la construcţii” Pe urma ,alta dovada ca nu a stiut de unde aparusera o gramada de bani :”Ginerele meu a stat în ultimul an ca o legumă două luni la pat, cu oxigen la nas. Faptul că e de o naivitate unică, are încredere totală într-un prieten şi să pună sub semnul îndoielii sfaturile pe care i le dădeam noi”.
    Sfaturi ? NOI ? care noi daca nu a stiut nimica.

  3. Ce naste din pisica soareci mananca! Sau,precum turcu-i si pistolul,alegeti ce doriti. Sfidatoare aceasta doamna Naum, care se obraznice precum fii’su, stiind ca are protectie pana Ponta mai este prim ministru.
    A mers madam cu avocatul dupa ea stiind tocmai ca nu-i curata,pt ca o persoana nevinovata nu are nevoie de avocat. Iar apoi mai catre seara s-a dus la antena3, sa intareasca convingerea ca nu e vinovata cu nimic…ea e doar soacra…Jalnica si ea la fel ca fii’su, priviti-o doar si nu mai e nevoie de alte comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>