Vine primăvara. Iată ce stol de păsărele va ciripi în biroul lui Dragnea


Lumea se prăbușește în jurul nostru, vine războiul din Ucraina peste noi, DNA a declanșat apocalipsa, Ghiță nu se mai duce cu Ponta în Dubai, Iohannis îl înșurubează pe nimeniul de Hellvig la SRI, Coldea are un plan malefic să-i fure sutienul lui Nuți din al doilea arest, Victor Viorel se pregătește să se care în neant și altele asemenea.

Dar, în tot acest haos de nepătruns cu mintea, există un nene care nici nu are nevoie de minte. Pentru că el trăiește închis într-o veșnică emoție. A tinereții. Înconjurat de păsărele vesele, ciripitoare, care simt aroma primăverii și dau din aripioare și freamătă din cioculețele lor mici și fragede. Fragede, fragede, dar pe lista de plată a Ministerului Dezvoltării, condus de mustața măiastră și senectă a lui Dragnea.

Din nemărginirea facebook-ului am cules numai cîteva exemple. Relevante. Unele chiar foarte relevante. Ne cerem scuze că nu am săpat mai adînc, ne-am gîndit că asta, oricum, e treaba lui Dragnea, pe banii noștri.

Primul exemplu pe care chiar facebook-ul ni l-a băgat sub nas este domnișoara Silvy (cum se autointitulează) Stan. Adică Silvia.

silvia stan 1

Care se recomandă cu mîndrie “consilier personal la cabinetul ministrului”. Silvy are și un tătic.

silvia stan 2

Tăticul are și el un cont de facebook.

ciprian stan

Unde ne spune, tot cu mîndrie, că este director general al Agenției Naționale de Locuințe, instituție subordonată Ministerului Dezvoltării condus de ciriparul mustăcios.

Cînd nu trebuie să ciripească la minister, Silvy colindă prin Teleorman, pe la mustăcilă, împreună cu două prietene.

silvia stan 3

Iar cînd nu e nici la minister, nici în Teleorman, Silvy (fata lu’ tata care e subordonatul lui Dragnea) se dă interesantă pe la Guvern.

silvia stan 4

Una din prietenele de colindat prin Teleorman ale lui SIlvy este Irina Alexandra Tănase. Și ea ciripește la ministerul lui mustăcilă. Ca secretară.

irina alexandra tanase 1

În ciuda pozelor ușor cipciriporno, Irinuca nu are decît 23 de anișori (cîtă vreme, în 2013, avea 21).

irina alexandra tanase 2

Nu a apucat încă să-și ia vreo licență în ceva, pentru că și-a început studiile universitare abia în 2012.

irina alexandra tanase 3

Ceea ce nu o împiedică deloc să-și pună poze atît de artistice pe facebook încît mustăcilă o poate confunda, de emoție, cu vreun județ mai tînăr al patriei și să-i umple poșetuța cu o parte importantă a fondului de rezervă a Guvernului.

irina alexandra tanase 4

Pe lîngă Irinuca, Cătălina Belgiu, o altă vrăbiuță de la ministerul lui Dragnea, pare o călugăriță ortodoxă într-o zi de doliu.

catalina belgiu 1

Chiar și cînd se pozează la Guvern!

catalina belgiu 2

Evident, tonul populării cu păsăret a Ministerului a fost dat de aducerea în Parlamentul României a seninei Cătălina Ștefănescu, o altă înaripată de talie mică, dar gureșă, pe gustul mustăciosului de la Teleorman.

P.S. Puteți contribui la completarea acestui articol căutînd pe facebook și alte colege ale păsăricilor de mai sus.

Fără categorie
22 comments on “Vine primăvara. Iată ce stol de păsărele va ciripi în biroul lui Dragnea
 1. Poate se bazeaza dupa regula, pe o femeie frumoasa poti sa o inveti sa bata la masina, dar pe o urata n-o poti invata sa fie frumoasa. E o replica dintr-un film american, tot cu un senator, parca, ce avea angajate la biroul lui numai femeie una si una.

 2. Un inceput frumos de cariera, acu’ mai ramine sa vedem care dintre ele va ajunge buna pentru Romania, cel mai cinstit politician care nu minte, o investitie enorma pe care o cresti si o ocrotesti, ş.c.l. Fetele, reteta succesului e scrisa si probata, asa ca puneti mina pe mop si incepeti sa va antrenati la arta frecatului, viata merge inainte!

 3. Pingback: Cătălin Prisacariu: Vine primăvara la Ministerul Dezvoltării. Iată ce păsărele vor ciripi în biroul lui Dragnea (FOTO) - Ziarul Profit

 4. Pingback: Nasul TV » Prisăcariu | Vine primăvara. Iată ce stol de păsărele va ciripi în biroul lui Dragnea

 5. Acestea nu sunt pasarele ci Pasarici.
  “Fiecare pasare pe limba ei piere”.

  Asteptam cu interes cand “cucu” o sa paraseasca…cuibu’.

 6. Nu le cunosc pe tipele astea, dar daca tatal uneia e sef la ANL, as zice ca respectiva a ajuns pe alte considerente decat cele insinuate acolo. Mai rau e ca progeniturile au inceput sa se extinda si prin firmele private care au contracte cu statul.

 7. Pingback: FOTO.”Îngerii” lui Dragnea. Prisăcariu, despre „păsăretul” din Guvern al baronului de Teleorman | Pagina de Politică | Parte din familia RV

 8. Nu stiu acest stol de pasarele unde vor sa ajunga, dar mai cunosc o pasare din Plescoi care ciripind pe langa cine trebuia, s-a cocotat sus de tot in pom pe cea mai inalta craca.Dar din nefericire pt ea intr-o clipa s-a dezechilibrat si a ajuns in cadere libera direct intr-o colivie…dar nu aurita…Asa ca aviz amatoarelor de crengi inalte…

 9. Sorine, tu ai ochi de “SRI ist” . Uite integrand mai multe mesaje de la diverse ” puicute” de pe facebook, ai reusit sa faci un ” material” acceptabil . Ati descrie viata pe facebook, este un mod excelent de a afla informatii despre o persoana:(ii faci CV-ul automat) ce iubeste, cati copiii are, daca iubeste, ce iubeste, ce politica face, orice despre facultate, prieteni chiar si loc de munca, afaceri si chiar foto , ca totul sa fie cat mai vizibil.
  Numai sa vrei sa faci aceasta analiza si rezulta ceea ce vrei sa demonstrezi.( scopul cercetarii!!)

 10. Pingback: Uite câte secretare SEXY sunt în biroul lui Liviu Dragnea, plătite din bani publici | ExpresMagazin

 11. Pingback: prisacariu | Dragneo, unde vor zbura mîine păsărelele din biroul tău?

 12. Ca sa hranesti pasarelele, iti trebuie malai, ca asta viseaza ele. Si daca Dragnea este sef la “silozul” statului, isi permite un stol, ca sultan este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>