Cea mai “grea” întîlnire a lui Ponta în SUA: cu secretarul Apărării, care a demisionat în noiembrie 2014


Ponta duce penibilul pe culmi încă neatinse de vreun politician al lumii. În goana lui fatalistă spre neant, Viorel își face ultimele poze la care să se uite cît e ziua de lungă după ce va fi dat afară de la Palatul Victoria. Din această serie, cea mai recentă sesiune foto a fost la Pentagon, unde Viorel s-a întîlnit cu “ministrul” american al Apărării, Chuck Hagel.

Evenimentul a fost imortalizat prompt pe site-ul Guvernului României, pentru posteritate (sursa).

Pentru siguranță (că nu știi niciodată cu Viorel), am verificat și din surse americane guvernamentale: da, Ponta chiar a fost la Pentagon (sursa).

Ce nu ne-a mai spus Viorel este că secretarul american al Apărării Chuck Hagel a demisionat încă din 24 noiembrie 2014 (sursa), dar se mai află încă la Pentagon doar ca să facă bagaje și să strîngă de prin birou. Practic, dacă Ponta se întîlnea cu Chuck Hagel pe o bancă în parc sau la Pentagon era tot aia, doar că Viorel l-a prins pe Hagel în ultima clipă la birou și, pac!, s-a tras în poză.

Noul secretar american al Apărării este, de fapt, Ashton Carter, deja nominalizat de Obama, dar care așteaptă să fie confirmat în funcție de către Senatul american. Confirmare care se va întîmpla chiar zilele acestea (sursa).

pontahagel

Fără categorie
7 comments on “Cea mai “grea” întîlnire a lui Ponta în SUA: cu secretarul Apărării, care a demisionat în noiembrie 2014
 1. Probabil ca au pus bazele unui “club al fostilor”. eu ii recomand lui Ponta sa lase vizitele acestea costisitoare si ineficiente, sa priveasca in viitor ,sa faca vizite la viitorii colegi de la Rahova (Hrebe,Avram…Sova).
  Asa sa ne ajute…DNA!
  Apropos de DNA! E bine de stiut ca rabdarea celor din Diaspora are limitele ei.Cuvantul adecvat este : CELERITATE!

 2. Pingback: Nasul TV » Cea mai “grea” întîlnire a lui Ponta în SUA | Cu secretarul Apărării, care a demisionat în noiembrie 2014

 3. Nu se pune si nu s-a vreodata problema de a fi pontac, dar chiar era sa pun botul la frectia asta de articol/postare. Noroc cu internetul care ne ajuta sa nu murim in stare de Vanghelie.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Chuck_Hagel
  Si totusi, in goana dupa senzational sau de nevoie, daca trebuie sa te intalnesti AZI cu „Secretary of Defense” te duci la „Incumbent”, nu? Sau astepti pana il confirma americanii pe noul nominalizat? Sau bagam un articolas d-asta doar ne-o baga si pe noi cineva in seama?

  • exact, asteptam sa ma remarci tu, inteligentule. ia zi, ai muncit mult la comment-ul asta? impreuna cu niste prieteni, sa te ajute? si aia nu ti-au spus ca unul care deja are inlocuitor pe gustul lui obama nu mai conteaza, nu mai decide nimic? nu ti-au spus, te-au lasat sa pici de inteligent

 4. La cat de imbecil arata Ponta in imaginea prezentata, ai impresia ca i-a rugat pe oamenii aia sa-i arate butonul care declanseaza alarma atomica a Pentagonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>