Udrea, mafia newyorkeză și nasul. Coincidență: Băsescu vine la PMP


Udrea a făcut-o din nou: și-a palpat nara dreaptă cu arătătorul drept. De data asta nu în plenul Camerei Deputaților, ci în drumul dinspre duba Poliției spre sala de judecată, cu cătușe la mîini.

Ce o însemna acest gest, cui i se adresează și de ce? Am văzut, zilele acestea, zeci de interpretări.

Îndrăznesc și eu o argumentare. Faptul unu: în decembrie 2003, Elena Udrea s-a căsătorit civil la consulatul român la New York (sursa). Faptul doi: conform wikademia, în New York, gestul se referă la faptul că cel care-l face este “conectat” sau în mafie (sursa).

Habar n-am dacă, la New York, Elena Udrea (pe lîngă aceea că s-a căsătorit civil) a prins și semnificația gestului cu arătătorul pe nară. Dar pot lua în calcul și ipoteza asta, nu?

Dacă da, deci, Udrea îi tot transmite cuiva că sînt “conectați”. Sau fac parte din aceeași mafie. Ori “mafie”. Cui?

Fără nici o legătură cu acest gest al Elenei Udrea, Traian Băsescu s-a decis, în cele din urmă: își ia în primire biroul de la sediul PMP (sursa).

udrea nas

Fără categorie
11 comments on “Udrea, mafia newyorkeză și nasul. Coincidență: Băsescu vine la PMP
 1. Udrea era prea retardata ca sa priceapa subtilitati de genul acesta. S-a luat cu interlopul Cocos din parvenitism.
  Rudy Giuliani – primar New York si fost procuror federal implicat in punerea sub acuzare si condamnarea lui John Gotti ca urmare a intelegerii cu Sammy Gravano.
  Benjamin Brafman – reputat avocat din New York cu o clientela selecta de inculpati, printre care si Gravano. DSK a fost aparat tot de Brafman.
  Culmea e ca liantul dintre gruparile de crima organizata care au prosperat pe vremea lui El Insusi si au continuat sub inaltul patronaj al Doamnei este nimeni altul decat Alexandru Chiciu. A fost remarcat pana si de New York Times:
  http://www.nytimes.com/2002/01/22/world/romanians-say-indictment-harms-freedom.html
  L-au umflat pe Ciuvica cu Armaghedonul lui pentru ca devenise o amenintare la adresa sigurantei nationale.
  Asadar nu mafia/crima organizata, ci libertatea de exprimare reprezenta un atac la securitate si democratie.

 2. Daca ati intra in emisiuni fara pre-judecati, ca si Stelian Negrea, ati fi observat, chiar din ciotul ala de imagini cu Sova, ca acesta a spus ziaristilor: “veti copia saptamina viitoare”. Adica, saptamina viitoare va veni in Parlament cererea de arestare pentru Sova, iar din referat ziaristii vor copia ce i s-a spus astazi!
  Numai ca aveati treaba sa dati lectii tuturor. Crunta dezamagire…

 3. Ma rog, sper sa nu va sinucideti! E pacat de dvs, mai ales ca in sfirsit ati ajuns sa va credeti Sf. Petru, musai sa ajugeti Dumnezeu, ar fi pacat, ce Gadea si Rares sunt mai breji?

 4. Bai, atata cerneala pentru o inculpata/suspecta?
  Prea sariti sa analizati orice gest.
  Treceti peste. In curand doamna aceasta va fi istorie, iar multe din conexiunile ei vor iesi la iveala fara ca ea sa aduca in ajutor “indicii” noi.
  La fel ca in cazul fotografiilor de la Paris, semnificatiile vor iesi la iveala cu putina rabdare. Asta daca vor mai interesa pe cineva atunci cand vor iesi.

 5. My two cents:

  Blonda vopsita stie multe; majoritatea marilor razboaie ale lumii s’au invirtit tot in jurul femeilor ; ce innoada o femeie cu fundul nu deznoada 10 barbati cu capul; o femeie frumoasa este inger pe strada , demon in casa si calau in pat;
  Cele mai mari secrete alu lumii au fost soptite la urechea femeii frumoase cu capul pe perna…. multi oameni de stat au pierdut din cauza femeilor din jurul lor….si probabil ca putem sa mai turnam un butoi de cerneala pe chestia asta , vorba lui nea Alin de mai sus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>