DNA a uitat de dosarul lui Dan Șova. Ponta e fericit


13 august 2014: “Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de: (…)

ȘOVA DAN-COMAN, la data faptelor reprezentant legal al SCA „Șova și Asociații”, în sarcina căruia s-au reținut trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul. (…)

Suma totală reprezentând folos necuvenit în favoarea SCA „Șova și Asociații”, ca urmare a contractelor de asistență juridică încheiate cu cele două complexe energetice, Turceni și Rovinari, este estimată la valoarea de 3.455.754 lei.” (sursa)

20 august 2014: “Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de:
CIUREL LAURENȚIU-DAN, la data faptelor având succesiv calitatea de director la Direcția Investiții (21.03.2007) și ulterior director general și ordonator de credite al SC Complexul Energetic Rovinari SA (CER), în sarcina căruia s-au reținut trei infracțiuni de abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, din care una în formă continuată (…).

Prejudiciul cauzat Complexului Energetic Rovinari (CER) prin activitățile descrise se ridică la aproximativ 84 milioane lei.” (sursa)

3 octombrie 2014: “Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, va merge în prima zi de campanie electorală în termocentrala Rovinari şi în carierele miniere din zonă, alături de directorul urmărit penal al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel. Ponta caută să (re)câştige voturile a 19.000 de salariaţi, promiţându-le că nu vor fi concedieri colective după alegeri şi că societatea nu va intra în insolvenţă.” (sursa)

P.S. Laurențiu Ciurel a fost numit ilegal, zice Fondul Proprietatea (sursa).

P.P.S. Ponta a păpat din banii lui Șova de la Turceni și Rovinari (sursa).

pontakovesi

Fără categorie
8 comments on “DNA a uitat de dosarul lui Dan Șova. Ponta e fericit
 1. ,,Fiecare pasare pe limba ei piere” si Sova nu va face exceptie. Va veni si randul lui, ca si al lui Ponta.
  ,,Nimeni nu e de neinlocuit, dar uneori este nevoie de mai multe persoane pt a inlocui una singura”…

 2. Domnule Prisacariu,

  Sova este un cretinel frustrat (zice-se ca prietenele stiu de ce), pe care daca-l intrebi repede cum il cheama s-ar putea sa se blocheze.
  Ideea este sa vedem daca d-na Kovesi are “cojones” sa-l agate pe Victor Viorel cu votul din diaspora si votul de la referendum.
  Astea dauneaza tot atat de grav, sau poate mai grav, ca frauda financiara.

 3. Pingback: prisacariu | Ipoteză de lucru: Șova scapă mai ieftin într-un dosar DNA ca să-l înfunde, printr-un complice, pe Greblă

 4. Coruptia este un fel de urticarie pentru DNA! Te mananca pe tot corpul dar te scarpini (dna) numai unde vrei si nu-ti cumperi medicamente ca sa te vindeci!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>