Jurnalu’ lu’ puiemonta. 24 decembrie


24 decembrie. 19.30. Gore a cistigat concursul sepepistilor pentru rolul lui Rudolf si va intra in curind tragind un carucior in care se va inghesui Nelutzu, sepepistul care a cistigat concursul pentru rolul lui Mos Craciun. Cel mai greu mi-a fost sa gasesc un sepepist scund, ca sa am macar un elf in suita lui Mos Craciun. Dar am reusit.

L-am sunat pe nea Nicu Vacaroiu, ca stiam ca avea el un sepepist mai mic de statura, adus special in dispozitivul lui de sepepisti pentru situatiile in care nea Nicu Vaca dialoga mult cu podelele si cu picioarele meselor. Si, in situatiile alea, ailalti sepepisti inalti aveau intotdeauna risc crescut de spondiloza, scolioza, hernie si alte afectiuni conexe acestei activitati. La virful SPP, insa, s-a considerat ca un ofiter mai scund prezinta un risc mai scazut, pentru ca se apleca de la o inaltime mai mica. In fine, l-am sunat pe nea Nicu si am aflat ca sepepistul scund se pensionase. Dar am facut rost de numarul lui de telefon, am dat de el (il cheama Gicu) si i-am promis ca-l iau consilierul lui Melescanu, consilierul meu, daca vine sa fie elf in seara asta. A acceptat. Fraierul! Daca s-ar uita la televizor ar sti ca job-ul pe care i l-am promis nu va dura foarte mult. Pentru ca il consiliaza pe unul care il consiliaza pe altul care nu mai face nici cit o ceapa degerata in politica.

O sa postez pe facebook venirea lui Nelutzu Mos Craciun, tractat de Rudolf Gore si insotit de elful Gicu! Cu ocazia asta, o sa vada si fi-miu si fie-mea ce fraieri au fost ca nu au ramas acasa in seara asta. Da, sigur, s-au suparat ca, pina la urma, nu i-am mai scris lui Mos Craciun, cum promisesem, dar am si eu limitele mele: totusi, eu maresc pensiile si ajutoarele sociale, nu Mos Craciun, vreau putin respect! Si daca ei nu inteleg asta, nu au decit sa se duca cu Daciana la bunicu’ monocotilodenat.

Hai, ca nu mai am rabdare! Goooreeeee!!!

pontaspp

(sursa foto)

Fără categorie
5 comments on “Jurnalu’ lu’ puiemonta. 24 decembrie
 1. iti multumesc pentru aceasta fila de jurnal si pentru tot jurnalul .
  iti doresc tot binele din lume si un Craciun fericit !

  PS mi_a placut emisiunea de ieri de la b1 , punctul bor si de cat era de incurcata kati in fata evidentelor .

 2. E trist premierul, e trist pentru ca e singurul la care nu vine Mos Craciun!
  Mos Craciun nu e din Romania el lucreaza si aduce daruri din diaspora si ca toti din diaspora a fost umilit si ofensat.Asa ca poate sa foloseasca toti elfi-surogat din lume ca pentru el (premier) nu mai sunt jucarii.
  Mos Niculaie i-a aratat nuiaua si asa se face ca a recunoscut ca a plagiat.A ramas cu Mos Ion (iliescu) dar acesta nu mai are nimic de dat.Poate sa faca preafericitul toate slujbele din Evanghelie , sa sfinteasca toate apele, tot degeaba.Aghiazma nu se lipeste de necuratul! O sa vedeti ca nici iepurasul de Paste nu o sa fie mai bun, pentru ca iepurasul nu e ortodox si au fost ofensati toti care nu sunt ortodocsi.
  Asteptam sa vina Saptamana Babelor , ca Baba Dochia sa-l dezbrace de ultimul cojoc
  Atunci o sa vorbim de personajul puiemonta ca de cel mai jegos personaj din istoria Romaniei!
  Craciun Fericit tuturor romanilor de pretutindeni!

  24decembrie2014-Spoleto-Perugea IT.

 3. Am venit cu Mos Ajunul.
  Am venit si noi o data la un an cu sanatate
  Maica Domnului sa ne-ajute la covrigi si la nuci multe
  Buna dimineata la Mos Ajun !
  Aceasta seara e pentru noi cea mai frumoasa dintre sarbatori
  Caci noi cu totii venim acum
  A va ura de Mos Ajun
  Ne dati, ne dati, ne dati ori nu ne dati ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>