Cît ne-a costat religia în anul electoral 2014: aproape o sută de milioane de euro


Un text foarte bun al hotnews.ro arată că, anul acesta, statul a suplimentat bugetul pentru cultele religioase din România cu 22 de milioane de euro. Pînă la suma de 93 de milioane de euro. Din aproape o sută de milioane de euro, cam 80% din bani s-au dus la Biserica Ortodoxă Română.

Întîmplător sau nu, BOR (prin primul ei reprezentant, Patriarhul Daniel) s-a întrecut pe sine în a-i decora și promova pe liderii PSD Ponta și Dragnea. Vedeți vreo coincidență aici?

patri

Fără categorie
10 comments on “Cît ne-a costat religia în anul electoral 2014: aproape o sută de milioane de euro
  1. Nicio coincidență, inspirație divină, a auzit Ponta voci care i-au șoptit insistent în dovleacul ăla mare: Dă bani fă, dă bani, îți pregătesc un penthouse ceresc și o pistă de raliuri doar pentru tine, să concurezi cu îngerii!

  2. Nu stiu daca vedeti acest mesaj in timpul emisiunii. Va rog sa-i spuneti d-nei ministru Andronescu ca si conducerea BOR a fost implicata in campania electorala (a se vedea decorarea d-lui Dragnea si poza cu d-l Ponta, d-l Sarbu, d-l Oprea si a patriarhului Daniel la o slujba care nu ave anici un sens pentru nu se terminase Catdrala). nu numai acei preoti.

  3. SUNT DIN CLUJ-NAPOCAUNDE BISERICILE AU APARUT CA SI CIUPERCILE …HABAR NU AM A CUI A FOST INITIATIVA DAR AU INCEPUT IN MULTE LOCURI UNDE SAU CONSTRUIT BISERICI SA APARA LOZINCI ,,IN ACEST LOC AR FI PUTUT FI CONSTRUIT…,,,IN NICI UN CAZ BISERICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>