Băse a terminat zece ani. Felix abia i-a început


Atît. A propos, desigur, de circul penibil făcut la Cotroceni în seara asta de lingăii lui Felix.

basefelix

 

Fără categorie
4 comments on “Băse a terminat zece ani. Felix abia i-a început
 1. Doamne, mare-i gradina TA si are toate gardurile rupte de au scapat toti nebunii afara!
  S-a trezit Mircea Badea dimineata devreme, a vazut ca-i vremea buna si ca Basescu are ultima conferinta de presa (ca presedinte)…
  A avut o revelatie: E JURNALIST! A crezut cretinelu’ ca daca-si pune vesta ca a lui Cristoiu si-si face rost de o acreditare se transforma in “jurnalist acreditat la Cotroceni”
  Mai Mircea asculta la mine: NU e jurnalist acela care prezinta revista presei,e adevarat in massmedia sunt juranalisti care au si emisiuni de prezentarea presei dar tu nu esti printre ei, tu esti un mascarici si…ATAT.
  Ai patit rusinea in zi de sambata , de ce nu te-ai dus tu la Adunarea Adventistilor cu prietenul ta ? Ascultai o predica si ieseai din confuziune.
  Ai fost fakut in foi de varza si ma bucur enorm!

 2. Mie, in afara de prostituatii astia de la antena 3 mi s a parut lamentabila si jalnica prestatia fetei de la tvr, pe care eu o pun alaturi de cei mai sus.
  Dar ceilalti jurnalisti, ok, cu intrebari pertinente.
  Sa nu uit de tzatza dragotescu, o catastrofa pe doua picioare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>