Jurnalu’ lu’ puiemonta. 19 decembrie


19 decembrie. 23.17. Sînt nevoit să-i scriu lui Moș Crăciun… Inclusiv în numele ălora mici, cărora le-am spus că, anu’ ăsta, tati ajunge la Cotroceni și va fi mai tare ca Moș Crăciun combinat cu Spiderman, Superman și doctorița Plușica și orice își doresc vor primi prin decret prezidențial iar elfii vor fi niște sepepiști îmbrăcați de modista de la “Clubul fițoaselor fără nici o însușire, dar cu bonă filipineză” la care merge Daciana o dată pe săptămînă.

I-am tot mințit pe ăia mici pînă azi că, pînă la urmă, Moș Crăciun va veni și la ei chiar dacă nu i-au scris, dar mi-au bocit jumătate de zi că știu ei că nu va veni și că acum e prea tîrziu să îi mai scrie. I-am convins cu greu că va veni dacă le scriu eu și public scrisoarea în Monitorul oficial, apoi dau o ordonanță de urgență cu valabilitate inclusiv în Laponia. Cînd m-au întrebat, în cor, ce e aia Monitorul oficial și ordonanță de urgență, Daciana le-a spus că nu contează ce-s alea, important e că sînt cîteva milioane de fraieri care au pus botul la minciunile lu’ tati și l-au mai și votat, deci să-l creadă și ei… Mda… deci Daciana e încă supărată pe mine că nu i-am promis că mă va succeda la șefia PSD, cum voia ieri.

Aia e, mă apuc să-i scriu lui Moș Crăciun… Am fost și prost, puteam să-i scriu în campanie lui Moș Crăciun măcar pentru mine. Atît să-i scriu: “Dear Santa Klaus, please don’t come to Cotroceni. Stay home, in Sibiu”.

pb

Fără categorie
7 comments on “Jurnalu’ lu’ puiemonta. 19 decembrie
  1. Dupa emisiunea de aseara , m-am convins ca prostia nu doare si nici nu pute.Chiar de au IQ ul egal cu numarul la pantofii pe care-i poarta. In rest vad ca-ti place la nebunie Pop :D :D

  2. e putin penibil! vezi mai bine ce spunea bica de sefa anrp din guvernu mru, citez: cum sa ma duc eu la elena sa-i spun ca am pus o dezaxata ? unde e statu de drept?
    e clar un stat de drepti! si dai inainte cu ponta! lasa-l bre…ca e de aceeasi facture cu finantatoarea voastra!

  3. Monta.Cel mana pe el in lupta ?Trebuie sa fi fost ceva mai mult decat Plusica..!Nici acum nu-mi vine sa cred ca a luato peste bot.Curul lui era la o altitudine greu de ajuns chiar si pentru Gadea.

  4. Pingback: prisacariu | Jurnalu’ lu’ puiemonta. 24 decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>