Să ne îngrozim cu mafia din PSD


În numai cîteva ore, azi, personaje ca tataia comunist Iliescu, prostănacul Geoană și regele învîrtelilor Vanghelie au devenit simpatici în comparație cu triada Dragnea – Ponta – Ghiță, triadă acompaniată de un cor gros de lingăi pragmatici. Dacă s-a putut ca Iliescu, Geoană și Vanghelie să devină frecventabili, vă dați seama cîtă ură publică este canalizată împotriva trioului Dragnea – Ponta – Ghiță?

Asta e vestea bună: dacă Ponta nu și-a încheiat definitiv cariera politică  pe 16 noiembrie, azi, pe 27 noiembrie, s-a asigurat că nu mai urmează nimic pentru el.

Dar este și o veste proastă: oricît de simpatic a fost în seara asta Vanghelie, el este tot un exponent al mafiei de partid și de stat care este PSD. Doar că, azi, Ponta a încercat să-l bage în ciment, așa cum se întîmplă în mafie. Pînă să-și dea ultima suflare politică, însă, Vanghelie a dat din casă. Mulțumim, Mareane! După ce te răzbuni pe Ponta, te poți retrage.

p

Fără categorie
3 comments on “Să ne îngrozim cu mafia din PSD
  1. În acest decembrie aniversar, poporul ar trebui să iasă în stradă şi să-l coboare de pe tron pe tov. Ponta, la fel cum a făcut în urmă cu 25 de ani cu antemergătorul lui. N-aş fi trist defel să-l văd pe dottore, cu mâinile legate, scos dintr-un TAB.

  2. Pe zi ce trece incep sa ma tem ca Ponta este balaurul cu sapte capete, caruia poti sa-i tai un cap ca mai raman destule,incat nu vom scapa de el niciodata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>