OK, Meleșcanu îl are la mînă pe acoperitul Ponta


Traian Băsescu i-a acuzat pe Victor Ponta (premier) și Teodor Meleșcanu (șef SIE) că au complotat să secretizeze identitățile acoperiților SIE ieșiți din serviciu. Nici Ponta, nici Meleșcanu nu au demontat, credibil, acuzația (dacă ar fi avut argumente, atunci o astfel de secretizare s-ar fi legiferat și pentru SRI, UM 0962, DGIA, ceea ce nu s-a întîmplat).

Relația excelentă dintre Ponta și Meleșcanu, însă, a funcționat ireproșabil: înainte de turul al doilea al prezidențialelor, Meleșcanu i-a oferit lui Ponta acel 1% din voturi obținut în turul întîi la schimb cu o funcție de consilier prezidențial. Cu o săptămînă înainte de turul al doilea, premierul Ponta l-a numit pe Meleșcanu ministru de Externe ca să acopere demisia lui Corlățean după dezastrul votului din străinătate de la turul întîi. Deloc surprinzător, la turul al doilea dezastrul s-a repetat și Ponta a pierdut alegerile.

Iar azi aflăm că Meleșcanu a devenit, totuși, consilierul lui Ponta, dar la Guvern. Păi, nu are sens: dacă ai pierdut alegerile și din cauza organizării execrabile a votului din străinătate inclusiv din cauza lui Meleșcanu și, ca să-ți salvezi fața, aduci un ministru cu o imagine foarte bună la Externe (Bogdan Aurescu) și îți asuma vina în Parlament, de ce le readuci tuturor aminte de catastrofa votului în străinătate luîndu-l pe Meleșcanu consilier?! Chiar nu are sens. Sau are. Dar numai dacă Ponta îi e foarte dator lui Meleșcanu. Da’ foarte dator.

p

Fără categorie
6 comments on “OK, Meleșcanu îl are la mînă pe acoperitul Ponta
 1. Pingback: Nasul TV » Cătălin Prisacariu | OK, Meleșcanu îl are la mână pe acoperitul Ponta

 2. Si la ce o sa-l consilieze? La durerile de sale? Melescanu s-a dovedit un politruc perfect. Minciuna evaziva si nerusinata in toata splendoarea ei ce poate manipula doar un intelect oligofren .

 3. Pingback: Ce-au înțeles geniile din PSD după Comitetul de Execuții de azi | Revista Kamikaze

 4. Ok, e cat se poate de limpede ca tovarasii Melescanu si Ponta sunt intr-o cardasie cat se poate de murdara. Faptul ca Gunoi Ponta il tine aproape pe tov Melescanu, om batran si cu par alb in cap, ca si cum si-ar tine pudelul in lesa, tradeaza faptul ca derbedeul ala cu sapca, care inca se agata de functia de premier cu disperare, a fost ofiter acoperit al SIE. Sansele ca derbedeul sef al PSD sa nu fi fost acoperit, devin nule. Ceea ce ma nedumireste este faptul ca acel HG ilegal nu este contestat de nimeni. In Justitie, in contencios etc. Nu pricep cum de este tolerate o asemenea situatie, care consfinteste ca un fost acoperit de la SIE sa ramana pe veci acoperit. Eu as zice ca trebuie facut ceva, iar adevarul in ceea ce priveste trecutul pestilential al lui Ponta sa iasa repejor la iveala. Este intolerabil sa toleram un asemenea abuz. Pentru ca este un abuz de putere si o ilegalitate care se vede chiar si din Dubai.

  P.S. Oare ar strica o investigatie jurnalistica serioasa in aceasta chestiune? Eu zic ca nu. De ce nu-si asuma nimeni un astfel de demers? Ce zici Cataline, te bagi?

 5. Si eu care credeam ca ne dati si o informatie ? Concret ce si cum .
  Poate totusi se face o investigatie pe aceasta tema ca se pare acest personaj melescanu nu a inteles ca trebuie sa se retraga la pensie.
  Ar putea fi o provocare ? – ca si investigatie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>