Vrei funcție în conducerea Tarom? E simplu: îi dai 210.000 euro lui Ponta


În martie 2012, Ponta i-a vândut un apartament și o garsonieră într-un bloc de pe strada Jiului lui Ionuț Speteanu, CEO BCR Leasing. Apartamentul l-a costat pe Speteanu 130.000 de euro, iar garsoniera încă 80.000 de euro. Cu totul, CEO-ul BCR Leasing i-a plătit lui Victor Ponta 210.000 de euro. Așadar, într-un an de tot căcatul din punct de vedere imobiliar, Speteanu i-a dat lui Ponta (care nu era încă premier) 80.000 de euro pe o garsonieră.

Iar un an mai tîrziu, coincidență, Speteanu a ajuns membru în Consiliul de Administrație al Tarom. Continuarea, aici.

 

 

p

 

P.S. Un comentariu foarte bun al unui prieten de pe fb, Razvan Prodescu: “Cătălin Prisacariu, poate te uiti si ce sporturi sponsorizeaza BCR Leasing. Ai ghicit? Raliurile! Poate te uiti si la componenta echipei BCR leasing rally team. Surpriza, il gasim acolo pe Edwin Keleti ziaristul al carui copilot era Miaunel. Care Keleti, tocmai si-a luat anul acesta un Ford R5 nou nout, valoare de peste…200.000 de euro si despre care Robert Nicolae Schengen Turcescu scria ca e, de fapt masina lui ponta.

 
Fără categorie
10 comments on “Vrei funcție în conducerea Tarom? E simplu: îi dai 210.000 euro lui Ponta
 1. Numarul era fals oricum, PY63LWO era al unei Fiesta diesel (2013, 99g/km CO2).
  Mari piloti astia, ca a luat unul cu Grupa N campionatul.

  Iar la TAROM o sa bata vantul daca merg in continuare asa. Chiar se doreste falimentarea? Sau il tin in viata ca sa aia AGA, CA, directori si alte functii sinecuri pt clientela?
  Numai cand ma uit la flota si la rute ma ia ameteala.

 2. Si pentru tine Cataline. Sa nu indraznesti sa lasi “stacheta” jos. Indiferent daca ai, sau nu, probleme materiale.As fi foarte dezamagit. Ca am ramas putini, iar dupa aceste alegeri, vom trece in ilegalitate.

 3. Cred ca nu era cazul ca tovarasa Podasca sa faca ironii ieftine privind shopping-ul doamnei Udrea. Socialistele astea de caviar care plang cu lacrimi de crocodil pe umerii “amaratilor” ar trebui sa taca stingher privind shopping-ul altora. Presupun ca tovarasa Daciana, sau alte tovarase pesediste, nu-si fac shopping-ul la buticul din colt… Asa ca s-o lase mai moale cu populismele astea de doi bani.

  P.S. Si eu cred ca mizeria asta cu iz securist se datoreaza SIE, care, dincolo de tot ce ne dezinformeaza alt tovaras, Melescanu, face politie politica pentru propriul lor candidat, acoperitul descoperit. Si mizeria cu vila luxoasa a parintilor lui Iohannis poarta amprenta aceluiasi serviciu. In opinia mea. Se mai amageste cineva ca mitomanul ala n-a fost ofiter acoperit, incalcand legea si Constitutia? Dar oare si-a pus cineva problema daca nu cumva acest impostor e inca activ chiar si in acest moment?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>