Cît a luat Năstase din șpaga de 20 de milioane USD împărțită de Dan Nica și Micky Șpagă?


DNA despre Dan Nica: “În perioada aprilie – noiembrie 2004, ar fi pretins şi primit o parte din suma de circa 20 milioane USD virată de Fujitsu Siemens Computers în contul unor societăţi de tip off – shore cu titlu de consultanţă şi asistenţă tehnică aferentă contractului încheiat cu Guvernul României pentru ca, în baza influenţei pe care o avea, să asigure încheierea contractului în condiţiile propuse de firma Fujitsu Siemens Computers.” (sursa)

DNA despre Șerban Mihăilescu: “în perioada aprilie – noiembrie 2004, ar fi pretins şi primit o parte din suma de circa 20 milioane USD virată de Fujitsu Siemens Computers în contul unor societăţi de tip off – shore cu titlu de consultanţă şi asistenţă tehnică aferentă contractului încheiat cu Guvernul României pentru ca, în baza influenţei pe care o avea, să asigure încheierea contractului în condiţiile propuse de firma Fujitsu Siemens Computers;” (sursa).

Vasăzică, Nica și Mihăilescu au luat două părți din 20 de milioane de parai, dar nu fiecare jumătate, ci mult mai puțin. De unde și întrebarea din titlu: Adrian Năstase, care era premier peste cei doi, cît a luat?

n

12 comments on “Cît a luat Năstase din șpaga de 20 de milioane USD împărțită de Dan Nica și Micky Șpagă?
 1. Pai cum tovarasul Nastase stia absolut tot ce misca in guvernul sau, este extrem de putin probabil ca Bombonel sa nu fi luat spaga. Doar el era stapanul, nu?

  P.S. Iar Stanlaptop? B1tv a devenit reciclatorul leprelor care au parasite corabia sobolanilor de la Haznaua 3?

 2. La acelasi capitol, Micky Spaga, oare cat a luat si cat a dat mai departe pentru cele 4 A318 luat de TAROM?
  Avioanele nu se potrivesc DELOC in structura TAROM si sint gauri negre economice. Ca de spaga luata la A310 nu mai intreb ca e din evul mediu, post 1990.
  Ma gandesc ca spaga trebuie sa fi fost maricica daca Micky s-a procopsit inclusiv cu Legiundea de Onoare!!!
  Si sa raminem la avioane…pentru contractul Lancer cu Elbit, care o fi fost suma?
  Sau cat si-au tras intermediarii la dizolvarea flotei de L-39 Albatros a aviatiei?!

 3. De luat a luat mulţi că smântânea cam peste tot. Dă Doamne Dumnezeule şef al D.N.A.-ului ceresc, apărător suprem al chioarei cu balanţă, iubitori de kovesele şi morarii, dătător de dreptate şi ani mulţi cu executare, dă să plouă cu dovezi incriminatorii mai concise ca tablele lui Moise şi mai limpezi ca apa minerală din paradis(Perrier cu cruce, că a câştigat licitaţia divină contra Borsec cu lumânare). Fiat Lux peste şmenurile pesedeului şi nu numai.

 4. Pingback: Nasul TV » Cît a luat Năstase din șpaga de 20 de milioane USD împărțită de Dan Nica și Micky Șpagă?

 5. cine sa ia ,Bombonel? vai de mine ,bombonel nu a luat spaga niciodata domnilor ,el a fost un prim ministru model ,dar a fost condamnat pe nedrept de regimul hitlerist al lui Basescu, este o victima politica ,va dati seama daca l-au chemat alte guverne din alte tari va dati seama ca omul este imaculat ,numai lumea este rea ca zice ca e hot.

 6. Pana acum tovarasul bulibasha nascacase a fost judecat si condamnat pentru “cacacii”. Daca magistratii incep sa scormoneasca in marile dosare de spaga postdecembrista se poate incepe pregatirea de santier pentru un nou KANAL de la Bucuresti la Fetesti, paralel cu autostrada A1, ca forta de munca va fi din belsug. Atunci ii va pieri cheful bulibashei de a mai ironiza magistratii onesti din Romania. E posibil ca de asta data primul vanator al tarii sa nu mai greseasca tinta.

 7. Ar fi cazul sa inceapa cautarea conturilor tovarasului turnator bulibasha nascacase din paradisurile fiscale raspandite pe mapamond. Pai daca un parlit, un nimeni ca sov a ajuns sa aiba patrimoniu de sute de milioane de dollari/ euro, bulibasha cu siguranta a pus impreuna cateva miliarde. De dollari. Vor fi fonduri din belsug pentru autostrazi, viaducte, poduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>