Cînd Ponta va permite numai două ore de program TV pe zi


Cînd Ponta va permite numai două ore de program TV pe zi în România (și alea la un TVR fără Moise Guran), sper că internetul nu va fi fost colonizat deja de urmașii tovarășului nea Nelu Iliescu.

Și, cîtă vreme internetul va fi încă la liber, mă veți găsi aici, pe prisacariu.ro. Ba poate chiar numai aici, dacă Ponta va permite numai două ore de program TV pe zi în România.

Tocmai de aceea, vă rog să mă ajutați cu cinci minute din timpul vostru și să completați formularul de aici. Iar dacă-l veți completa cît mai mulți, într-o zi s-ar putea să pot să-mi cumpăr țigări din banii pe care i-aș produce cu blogul:D. Pe scurt, e vorba de un studiu de audiență pentru bloguri, prin care se evaluează publicul care citește ce scriu. Vă evaluează pe voi.

Vă mulțumesc!

p

6 comments on “Cînd Ponta va permite numai două ore de program TV pe zi
 1. Te apreciez foarte mult, căci B1Tv are doar două persoane de referinţă şi cu umor inteligent! Banciu si Dumneavoastră!
  Îţi urez să poţi lucra in televiziune cel puţin cât am lucrat eu fie aici sau în străinătate!
  Forţă multă şi curaj că eşti încă tânăr!

 2. Cataline, cumva ai facut o pasiune pentru Stanlaptop? Sau ti-l baga cineva pe gat ca sa apara in emisiunile tale? Constat ca-l asculti cu foarte mare placere. Si banuiesc ca tocmai din motivul asta il si lasi sa bata campii. Constat ca subiectul “acoperitului” a inceput sa fie tratat in bascalie… Ceea ce este o imensa eroare. Ceea ce e limpede e ca deconspirarea unui agent acoperit care a incalcat legea nu este culpabila. Punct.

  P.S. Ai cronometrat cam cat timp din emisiunile tale balmajeste tovarasul fost latrinist Stanlaptop? Iti cam confisca emisiunea si ii acopera pe ceilalti invitati cu un tupeu si o nesimtire inadmisibila.

 3. :) interesant chestionarul, am răspuns dar în ultima treime l-am mînărit pt că starea de pensionar n-o ia în analiză, sau io ca pensionar cuman sînt ca şi mort :D

  ps: vizitele în China (Coreea de Nord nimic?) dăunează grav sănătăţii :(

 4. Dle Prisacariu, sper sa te gasesc si de-acum incolo pe blog, in revista Kamikaze si pe B1 tv. Sa nu disperam ! Poate totusi, in ciuda sondajelor plagiatorul, hotul, mincinosul si protectorul hotilor nu va iesi la presedintie !
  Parerea mea este ca facandu-si campanie din postura de prim ministru, pe banii romanilor Ponta este in ilegalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>