Boală fără scăpare: Ponta i-a mințit și pe judecătorii Curții Constituționale


E cineva aici care nu a fost mințit de Ponta? Dacă da, să ridice mîna. Nici măcar tu, Daciana? Nimeni, nimeni?! Da, nimeni nu ridică mîna: toți am fost mințiți grosolan de mitomanul plagiator. Ultimii pe listă: judecătorii Curții Constituționale.

Care judecători CCR au și demontat minciuna de doi lei a lui Ponta. Aici.

po

7 comments on “Boală fără scăpare: Ponta i-a mințit și pe judecătorii Curții Constituționale
  1. Se pare ca romanilor, in mare lor majoritate, le plac mitomanii… Ii adora. Altfel chiar nu se explica de ce tulburatul de la Palatul Victoria conduce in sondaje. Stiu, e adorat de idioti, astia il voteaza. Insa restul cetatenilor? Ce fac ei? Hiberneaza? Oare nu se simt agresati de obraznicia, minciunile, incompetenta si autoritarismul puberului ajuns premier drintr-un grav accident al istoriei?

  2. Cataline, lasa-l bre pe Bichir in plata Domnului! Sunt satul sa-l ascult pe impostorul asta, zelos adorator sub acoperire al Plagiatorului. Apropo, cum a ajuns personajul asta sinistru la CNSAS? A cui propunere abracadabranta a fost? Facem pariu ca a PSD-ului? Chiar n-ai pe cine sa mai inviti in emisiunile tale? Oameni seriosi nu se mai gasesc in tara asta?

  3. Eroarea anterioara e minima. Tovarasul Bichir a fost implementat la CNSAS de catre slugile Plagiatorului, “progresistii” lui peste prajit ai tovarasului general de izmene, Oprea… Asa ca nu e deloc de mirare in ce directie bat discursurile televizate din emisiunile B1TV ale tovarasului Bichir… Ne poti scuti de prezenta acestui pontist sub acoperire in emisiunile tale? Nu de alta, dar e incompatibil cu moralitatea si obiectivitatea opiniilor exprimate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>