De ce-i face Ciorbea jocurile lui Ponta: e pe cale să fie dat afară din casă pentru datorii de 1,5 milioane de euro


Nu am înțeles de ce Victor Ciorbea a schimbat brusc tabăra PNL cu cea a PSD la începutul acestui an. Și nu oricum, ci pe mize mari: mai întîi, Ciorbea a primit o sinecură la ASF, apoi a devenit lacheul lui Ponta la Avocatul Poporului. Sigur, puteam bănui oportunism, lichelism și alte calități tipice ale politicianului român. Totuși, ceva nu se lega.

I-a întrebat atunci pe unii din colegii lui Ciorbea din PNL care ar putea fi motivul. Surprinzător, colegii peneliști l-au apărat. Motivul: o duce prost cu banii. M-am mirat: cum adică o duce prost cu banii? Nu se lăuda Ciorbea că e un avocat de succes? Și, chiar dacă ar duce-o prost cu banii, de cînd e salariul la Avocatul Poporului atît de mare încît să merite o trădare politică? N-am mai primit alte răspunsuri.

Acum, însă, înțeleg: Victor Ciorbea e pe cale să fie dat afară din casă de bănci (sursa). Are de plată 1,5 milioane de euro în următorii zece ani. Lunar, are de dat la bănci peste 12.000 de euro. Lunar! Cumva, a reușit să obțină un an-doi de grație, timp în care băncile îl păsuiesc. Poate pentru că e Avocat al Poporului în guvernarea Ponta? Habar n-am, doar mă întreb. Cum va reuși, totuși, Ciorbea să facă rost de bani? Și are asta vreo legătură cu faptul că nu-și exercită funcția de Avocat al Poporului, făcîndu-i explicit jocurile neconstituționale lui Ponta?

ciorbea

,
23 comments on “De ce-i face Ciorbea jocurile lui Ponta: e pe cale să fie dat afară din casă pentru datorii de 1,5 milioane de euro
 1. Pingback: De ce-i face Ciorbea jocurile lui Ponta | Revista Kamikaze

 2. Pingback: Ziarul PROFIT Arges -Stiri Arges, Stiri, Pitesti, Curtea de Arges Datorii de 1,5 milioane de euro, motivul pentru care Victor Ciorbea a trecut brusc în tabăra lui Victor Ponta - Ziarul PROFIT Arges -Stiri Arges, Stiri, Pitesti, Curtea de Arges

 3. Cataline, imi poti raspunde de ce latrinistul Stanlaptop a devenit invitat de baza in emisiunile B1tv? Individul bate campii de cele mai multe ori, balmajeste mult si se da destept si cunoscator fara nici un argument in acest sens? Mai mult, imi pare chiar sarit de pe fix… De ce ne chinuiti cu laturile ejectate de Latrina3? Ce nu mai e bun acolo e bun la B1tv? Cataline, chiar vreti sa ne pierdeti ca telespectatori?

  P.S. Cat despre Ciorbea… Doar un alt gunoi sinecurist aflat in slujba derbedeului care a ajuns premier dintr-un accident al istoriei….

  • Nu am realizat cat este de lichea si de nemernic acest om!Cand a ingropat PNT-CD am inceput sa ma lamuresc…Apoi a reconfirmat mutandu-se la PNL…el ca fost presedinte taranist…un deject!

 4. poate asteapta o mega spaga camuflata in un contract avocatial, pe cabinetu lu lacrima. sau unu din aia carora le-a cistigat un proces, ii ia un baronache imobilu la un pretz frumos si pac creditu. ce udrea nu vindu creditu din brd la unu…
  tare ar fi sa-l aresteze DNA ca spagar pe tocmai av lu poporu pesedist

 5. Inainte de a reintra in politica,VICTOR CIORBEA a reprezentat interesele SC PSV COMPANY (fosta PETROMSERVICE), controlata de LIVIU LUCA.
  Cosmin Gusa sa va faca proba

 6. bleah, un arivist! :(
  cam cum şi B1 face jocurile cîrlanului mitoman – Obersturmbannführer peste GIO-PSD – cînd îmi bagă la Nelu Barbu live-ul de la şcoala de vară a TSD unde naşul general de intendenţă şi finul prim-plagiator spală pe creier tinerele furnicuţe roşii, peste ştirile istorice ale summit-ului galez al NATO.
  păi, să nu mă duc la ăia cu “noi vrem respect”?
  pînă dai şi tu la pace cu profu cu laptopu’ (la A3 nu mai e loc?) trec pe ai lu’ Guşe.
  ca pensionar cuman am tot timpul să caut… “La Vuelta” birjar! ;)

   • Sincer,când apare Sfarmă Laptopuri eu dau pe History.Nu știu cine a avut ideea ”genială” să-l aducă.Parcați-l bre,la OTV că vă zgârie sigla cu mustața.

   • Eu unul nu m-am prins. Care e smenu’? Sa-l aud vomitand la nesfarsit pe Stanlaptop, neobositul trepanat care aiurea pe la Latrina3 nu cu multa vreme in urma? Maine-poimaine o sa-l vedem si pe Badea, si poate chiar pe Gadea pe la B1tv?

    P.S. N-am sa pricep niciodata de ce B1tv il promoveaza cu atata zel pe Mitoman cu tot cu sedintele lui de guvern penal, sedinte care seamana aproape perfect cu intrunirile “terapeutice” de grup, pe care yoghinul Bivolaru le tinea prin salbaticiile Costinestiului cu ceva ani in urma. Pe cine intereseaza ca telespectator fidel al B1TV ce ineptii propagandistice si ce minciuni grosolane debiteaza derbedeul de la Palatul Victoria in sedintele lui de guvern? Zau asa, B1tv si-a pierdut simtul ridicolului si penibilului?

 7. Chiorbea intareste convingerea electoratului de buna credinta ca in politica intra doar arivistii penibili asemeni mai sus amintitului. Cat despre Stan- papusa, B1 e obligat sa invite toate partidele la dezbateri. Ca nu toate dau curs invitatiei ,e alta mancare de peste. Stan leptop, cand incepe sa peroreze nu-l mai opresti nici cu hebarul. Cred ca-i folosit mai mult de umplutura decat ca, chiar ar fi interesant ceea ce are de spus. Lui Ciorbea bancile i-au acordat atatea credite in ideea “renumelui” de care se bucura. Cred ca parvenitul de ciorbea mizeaza pe stergerea datoriilor,. alfel nu-l vcad pe unde va scoate camasa; doar de nu se va inhaita cu varanul…

 8. e rusienea poprului nu avocatul poporului daca sa inhaitat cu luca si vintu afara cu el … ce face dna de ce nu verifica processele psv cu salariati sa vada de unde vin bani lu ciorbea rusuneeeeeeeeeeeeeeeeeee sa si dea demiasia imediat daca e asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>