După ce a luat contractele pentru care e acum urmărit penal, Șova s-a asociat cu Ponta


Istoria este delicioasă. Sub titlul “Victor Ponta – partener la Șova și asociații”, site-ul specializat în știri despre avocatură advocate.ro publica următoarea știre pe 21 septembrie 2007: “Casa de avocatura Sova si Asociatii si-a extins parteneriatul prin alaturarea in cadrul echipei a avocatului Victor Ponta, ca partener senior. Astfel, echipa de parteneri a firmei Sova si Asociatii ajunge la sapte membri, dintre care patru parteneri seniori (Victor Ponta, alaturi de Dan Sova, Roxana Eftimie si Radu Cernov).

Dan Sova, Managing Partner, precizeaza ca alaturarea avocatului Victor Ponta echipei Sova si Asociatii va contribui la dezvoltarea si specializarea firmei, precum si la consolidarea imaginii profesionale si publice.

Dan Sova: “Este o optiune profesionala care va intari pozitia firmei pe piata avocaturii din Romania”.

In comunicatul Sova si Asociatii se mentioneaza ca “acest parteneriat aduce impreuna avocati cu experienta semnificativa in profesie, ce se bucura de o recunoastere durabila pentru profesionalismul, performantele si competentele lor, completand in acest fel echipa tanara, performanta si ambitioasa din cadrul casei de avocatura Sova si Asociatii.

Victor Ponta, fost procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, doctor in drept penal si conferentiar universitar, este de departe si cel mai bun produs tanar al politicii romanesti de dupa 1989. Stau marturie nu numai alegerea sa ca si castigator al campaniei “Zece pentru Romania” la categoria “Tineri politicieni 2006″, ci si urmatoarele superlative pe care le-a avut de-a lungul carierei sale: cel mai tanar procuror, cel mai tanar secretar de stat, cel mai tanar ministru. In ultimii ani, Victor Ponta a intrat in avocatura unde practica acelasi stil nonconformist care ii este caracteristic, implicandu-se in cazuri controversate si complexe. In cadrul echipei de la Sova si Asociatii, in calitate de partener senior, Victor Ponta va coordona toate activitatile ce tin de drept penal, domeniu in care are si o intensa activitate publicistica.

Sova si Asociatii este o casa de avocatura multidisciplinara care acopera un domeniu vast de practica in probleme juridice si de afaceri precum proiecte de finantare, proiecte de afaceri, domeniul energiei si al resurselor naturale, proiecte de privatizare, lichidari, drept financiar si fiscal, fuziuni si achizitii, contracte comerciale, domenul imobiliar si proprietate intelectuala. Casa de avocatura a fost fondata in 1997 in Bucuresti, asumandu-si angajamentul ferm fata de excelenta in afaceri si oferirea cu prioritate de servicii de cea mai buna calitate clientilor sai.

Sova si Asociatii a cunoscut o crestere consecventa si dinamica, fiind mereu in pas cu cele mai recente tendinte si transformari din domeniul juridic, dezvoltand o cultura integrata, diversificata si orientata spre afaceri, cu scopul de a atinge obiectivele clientilor sai prin planificare strategica si metode inovatoare de executie. Sova si Asociatii face parte din elita avocaturii de pe piata romaneasca, fiind clasata in mod constant printre primele case de avocatura din Romania.”” (sursa)

O fi o coincidență că Ponta a devenit asociatul lui Șova exact în anul în care cel din urmă a dat un tun la Turceni și Rovinari.

ps

Fără categorie
16 comments on “După ce a luat contractele pentru care e acum urmărit penal, Șova s-a asociat cu Ponta
 1. In atentia DNA si ANI, spre stiinta pentru presa libera, profesionista!!! La dolj cand incep sa iasa la iveala afacerile penale ale lui prioteasa, iovan, nicoli, olguta vasilescu, manda care au fraudat fondurile europene si banii publici? NICOLI MARIN mare baron de dolj si de valcea, detine PENSIUNE de 1 MILION de EURO la Olanesti din salariul mic de bugetar de administrator unic si de directoras? pensiunea este construita in acelasi timp cu constructiie dirijate prin PHARE!!! cum este posibil ca niste incompetenti si nulitati profesionale sa fure atat fara jena? sunt obligate firme neafiliate politic sa sponsorizeze psd, sa puna preturi nereale cu piata, comisioznele spagii fiind intre 10-40% din valoarea lucrarilor. se fura cel mai mult prin firmele care fac studiile de fezabilitate sau lucrarile de proiectari, apiiurmeaza constructiile! Reactii?

 2. cand vrei sa platesti o taxa sau sa bagi de o mica alianta, cel mai accesibil mod de a te acoperi e sa il angajezi pe omul in cauza.
  il faci senior, bagi pe statul de plata taxa frumusica si gata, legatura e pe viata.
  si cum nu sunt dovezi publice de sustinere din partea senior partnerului, timpul trece, leafa merge, adica taxa de protectie. dar se gasesc niste baieti sa le cotrobaie bine prin acte si trecut.

  si cum favorul trebuie intors, fondatorul face si o baie de popularitate, pus ministru de vechiul partener. suna a business bun.

  cu un pic de mobilizare, noroc si vigilenta, ponta poate fi impiedicat sa ajunga presedinte, iar atunci va fi interesant de vazut ce dosare apar. sova e un catelus mic, dar urmeaza si bo$$ii

  • Deci cu atit mai mult este interesant cine si ce a lucrat in perioada imediat de dinaintea privatizarii Petrom si dupa. De la CEO in jos…

 3. Foarte frumoasa prezentarea casei de avocatura “Lolek si Bolek”
  Stilul nonconformist al actualului premier este prezentat cel mai bine in urmatoarele articole:
  http://www.gandul.info/stiri/amintiri-din-vremurile-de-aur-cum-a-fost-dat-victor-ponta-afara-din-sala-de-judecata-cand-era-avocat-stenograme-din-sedinta-10697913
  Si mapa profesionala cu rechizitorii cu tot:
  http://www.gandul.info/politica/iata-in-premiera-mapa-profesionala-a-procurorului-ponta-dosarele-investigate-de-premier-pe-cand-era-anchetator-la-parchetul-general-exclusiv-10692540?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul
  In tandem cu exceptionalul avocat-circar Mateut, specializat in recuzari si alte bullshituri menite a ajunge la prescrierea cauzelor, au pledat pentru Ovidiu Tender:
  http://www.gandul.info/stiri/avocatii-victor-ponta-mateut-acuzati-parchetul-general-262144
  Cat despre Sova, mi-e rusine mie de prostia lui.

 4. Mi-am adus aminte faptul ca pentru casa de avocatura sova si aliatii o zi de lucru insuma 25- 27 ore non stop (in deconturi ). Uluitor , cata “energie” intelectuala consumau acesti escroci de inalta clasa !In zelul lor “patriotic” nici sa minta frumos ,nu sunt in stare !

 5. Barosane
  Blonda a luat o razna. Vrea sa fie presedinte.
  O mai ataca si pe buzata aia mica.
  Cica ea e urmasa directa a lu chioru.
  Eu cred ca chioru o va arunca din mers sa scape el.
  A mai zis ca buzata nu vine la sedintele de la pmp.
  Buzata desi e la fel de desteapta ca blonda, macar are un copil si asteapta altul.
  Si din informatiile mele se pare ca a fost in spital cu aia mica.
  Cand ai copii, perioada cand sunt bolnavi este o tragedie mai ales pentru mame. E greu sa ti mai pese de sedinte de partid.
  Cine crezi ca ajunge primul la parnaie blonda sau chioru. S au ajung amandoi odata.

 6. Pingback: prisacariu | DNA a uitat de dosarul lui Dan Șova. Ponta e fericit

 7. Pingback: prisacariu | În atenția DNA: cum s-au dus bani de la Turceni și Rovinari, prin Șova, la Ponta

 8. Pingback: Nasul TV » Prisacariu | În atenția DNA: cum s-au dus bani de la Turceni și Rovinari, prin Șova, la Ponta

 9. Pingback: CrisPres Mic dictionar antipropaganda - CrisPres

 10. Pingback: Mic dictionar antipropaganda | Ziarul Profit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>