EXCLUSIV: de ce s-a dispus confiscarea sediului Antenei 3


Acum două seri (dar și aseară, înainte de sentința de azi în cazul Felix – ICA), am prezentat în exclusivitate mecanismul prin care actualul sediu al Antenei 3 a trecut de la Antena 1 la ICA (pentru 7,6 milioane de euro), apoi a fost ipotecat la o bancă pentru ca Antena 1 să ia credite de șase milioane de euro și, în cele din urmă, clădirea a fost închiriată Antenei 3.

Azi, instanța a decis confiscarea acelei clădiri. De ce, vedeți aici (începînd cu al patrulea minut al celei de-a doua ore de emisiune, adică 01.04.00).

a3

Fără categorie
5 comments on “EXCLUSIV: de ce s-a dispus confiscarea sediului Antenei 3
 1. Barosane
  La un curs in materia noilor coduri penale am remarcat interventiile punctuale de drept comparat ale unei judecatoare.
  Desi in parte nu eram de acord cu ea, permanent invoca decizii CEDO.
  Totodata a fost singura care tam-nesam a invocat aplicarea confiscarii extinse, daca nu ma insel a zis ca a facut un curs in strainatate in materie sau avea tot un studiu comparat.
  Noul cod penal nu a inventat confiscarea extinsa, aceasta institutie a aparut prin mica reforma in 2010 si mi-am zis auzind o perorand pe confiscarea extinsa – fereasca dumnezeu.
  Pe varanu nu l a ferit dumnezeu.
  Acum cativa ani l am vazut la o judecatorie de sector pe un judecator civilizat.La judecatorie sunt judecate fapte mai marunte.
  Anul acesta am aflat ca a promovat in cateva luni consecutiv la tribunal, respectiv curtea de apel.
  Sunt curios daca a judecat vreun dosar pe spalarea de bani la fond si care a ramas definitiv.
  Acum judeca apeluri la spalarea de bani.
  Mi am zis fereasca dumnezeu.
  Pe varanu nu la ferit.

 2. Daca tot plang de se rupe camasa pe dansii cei de la A3 pt ca au ramas fara sediu, poate ar fi interesant de vazut cum a ajuns cladirea din DN1 din proprietatea fabricii de avioane in cea a dnului Voiculescu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>