Voiculescu a căutat judecători corupți. L-a găsit pe Stan Mustață și acum se plînge că judecătorii nu sînt aleși corect


Nu trebuie nici măcar să-l vezi pe Dan Voiculescu azi ca să simți mirosul acru al fricii care-i iese din piele. Rînjetul ăla scremut de șobolan scos din canalizare, la lumina zilei, pe care-l afișează Felix uneori la instanță, arată o teamă grea, care pute. În capul lui de hoașcă securistă, pîrnaia este iadul veșnic, sfîrșitul. De aceea, Felix va face orice ca să scape.

Azi, a cerut o nouă amînare în dosarul ICA. Cică nu ar fi fost ales aleatoriu completul de judecată (sursa). Adică, practic, ar fi viciat actul de Justiție. Mă mir că pămîntul nu se despică și Voiculescu nu se prăbușește într-o mare de căcat atunci cînd le cere avocaților să se prezinte în fața judecătorilor cu un astfel de argument. Care ar putea fi acceptat din partea oricui, dar nu din partea unui securist care a căutat să-și aranjeze completul de judecată pînă acum. Sau, cum spune chiar rechzitoriul în cazul lui Stan Mustață, “apropiaţi de-ai lui Dan Voiculescu au fost cei care au căutat ca dosarul acestuia să ajungă la un complet favorabil de la Curtea de Apel, mai exact la cel din care făcea parte şi Stan Mustaţă. Şi asta ar putea explica şi uluitoarea reacţie a lui Dan Voiculescu din ziua arestării lui Mustaţă, când a cerut în scris Parchetului General anchetarea DNA pentru modul în care l-a săltat pe judecător” (sursa).

Cu alte cuvinte, după ce a încercat fără succes să își aranjeze dosarul la un judecător șpăgar notoriu, Felix se plînge că Justiția nu-i respectă drepturile (deși nu-mi dau seama care or fi argumentele pentru care Voiculescu crede asta).

Screen shot 2014-06-10 at 11.34.33 AM

Fără categorie
9 comments on “Voiculescu a căutat judecători corupți. L-a găsit pe Stan Mustață și acum se plînge că judecătorii nu sînt aleși corect
 1. Cata,daca-l mai inviti pe Nicolicea ( sa stii ca pentru prima data am simtit duhoare cand vorbea comunistoidul asta) la tine in emisiune,invita-l si pe Predoiu,( cred ca-i creste pipota cu noile coduri,lui si lui Blaga)si provoaca-i la concurs ” cine scuipa mai rapid pe fata justitiei”.

 2. reforma Justiţiei, atît de mult trîmbiţată, să nu fie valabilă şi pentru CAB?
  nu se ştia de la primul complet că Florică Duţă şi Stan Mustaţă sînt pensionabili şi oricînd, pe rînd, puteau cere pensionarea şi astfel amîna judecata (că decembrie nu-i departe!)?
  sau totul a fost temeinic calculat (mai puţin arestarea ultimului)? jantaj? de la cine către cine?
  numirea Luminiţei Cristiu-Ninu, înlocuitoarea lui Mustaţă, care vine de la Teleorman, este tot … fortuită?
  cererea de pensionare a lui Duţă ţine loc de DNA (bîrfa pieţei) sau tot de trenarea judecăţii?
  hooo, m-am săturat, şi cum “les jeux sont faits”… îmbrobodeşte, mamă, bradul! :(

 3. Pingback: Voiculescu a căutat judecători corupți. Și acum se plînge că judecătorii nu sînt aleși corect | Revista Kamikaze

 4. ultima taratura. m-a pus dracu sa deschid tv si il vad pe nemernciul asta cum isi mesteca dintii. mai scrieti ceva de el sa-mi ia greata pe care mi-a facut-o.

 5. In vizita prin Vaterländli, incintat ca pot urmari ceva politikie romaneasca direct, tolanit in fotel, cu bere blonda sau timisoareana, mititei bicarbonati abundent. Dau de emisiunea Dvs. si ma enervez vazindu-l pe Nicolicea. Au nu puteti sa aveti invitati ceva mai digerabil auditiv?

  O banuiala a devenit, insa, certitudine: in Romania nu exista dialog: oamenii vorbesc unii peste altii, anumite moderatoare au un tignal macinator de nervi, unii moderatori sunt dominati de proprii invitati si scapa discutiile din mina. Nondialogul se practica si la nivel micro, intre vecini de buna credinta, gospdine asudate si indignate, vinzatoare arogante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>