PSD trimite la Bruxelles europarlamentarul prezervativelor


Cati Andronescu și-a încheiat mica euroșaradă: după ce s-a afișat pe toți stîlpii din România din postura de candidat pentru Parlamentul European, (s-)a decis să rămînă acasă. În locul ei, la Bruxelles va merge Victor Negrescu.

Negrescu are 29 de anișori. Cînd avea numai 23, în 2008, PSD a vrut să-l facă deputat. Cea mai tare idee a lui Negrescu a fost să promită reducerea TVA la prezervative (sursa).

Ca să fie clar ce-s alea prezervative, Negrescu s-a apucat să le împartă prin crîșme (sursa). Printre altele, a mai cerut (tot în 2008, cînd avea 23 de ani) retragerea soldaților români din Irak și Afganistan (!) (sursa). Sexul neprotejat în loc de război nu i-a adus un mandat de parlamentar, dar PSD a avut grijă de el, dîndu-i tot soiul de posturi politice la stat (sursa).

Pînă la urmă, pesedistul prezervativelor a ajuns la Bruxelles, în Parlamentul European, deși nu a cîștigat un mandat la vot. S-a întîmplat prin înșelăciune electorală: Ponta a promis poporului că o duce acolo pe Cati Andronescu, ministresă la Educație, dar poporul care a votat-o pe Cati s-a trezit cu ministrul educației sexuale europarlamentar.

Screen shot 2014-05-29 at 11.10.49 PM

 

Fără categorie
5 comments on “PSD trimite la Bruxelles europarlamentarul prezervativelor
 1. Pingback: PRISĂCARIU (blog): Pesedistul prezervativelor a ajuns în Parlamentul European | Pagina de Politică | Parte din familia RV

 2. Pingback: Nasul TV » PSD trimite la Bruxelles europarlamentarul prezervativelor

 3. Crin, nu stiu daca si-a rascumparat erorile grave, dar oricum a acceptat sa plateasca maximal. Dar la nume, PNL nu va ceda. Asta este clar si nenegociabil.
  Si desi Basescu i-a promis de mult timp sprijinul sau ca votant in cazul desigur ca nefericit dpdv al dlui Presedinte, dar care daca se intampla ca el, Crin, sa fie in competitia finala cu el, Ponta, atunci el, Basescu, voteaza Crin. Dar se pare ca nu si toti fanii basisti accepta acest aspect si este un risc sa stea acasa . Deja Tomac a spus ca PMP probabil ca va sprijini candidatul PNL sau al dreptei reunite. Deci intrebarea este cine? Johanis, Ungureanu(daca intra in PNL cu FC) sau altul aparut intre timp? O sa vedem

  PS Si a mai realizat ceva azi dl Crin A. ; a aratat ca se poate si renunta la un interes, la un orgoliu personal de calibru maxim, pentru o cauza anume. Abila mutare.

 4. Unor critici de pe feisbucul lui Papahagi dar si celor cu regrete le-am raspuns astfel si rostogolesc si aici:

  ” Mai baieti, Udrea are si ea un electorat. In lupta nostra nu numai un procent este important ci poate chiar o zecime de procent adica niste mii de oameni.Oricine vorbeste aici sa spuna mai intai cate voturi reprezinta. Macar in familia lui voteaza toti ca el? Papahagi poate ca si el are cateva mii de voturi care trebuie sa ramana pe pozitie. In acest partid care in fata riscului aparitiei, fereasca-ne Dumnezeu, si a lui PCR 2 (ca PCR 1 stim care este), ar trebui sa se intample ce nu s-a intamplat pana acum, adica daca recunoastem ca mergem spre un anume punct de coordonate fixate (ca la geografie cu latitudinea si longitudinea) atunci trebuie sa fim constienti ca multe drumuri duc din punctul unde suntem spre acel drum , unele mai lungi altele pe scurtatura, unele mai sigure altele mai riscante, infine din orice punct de vedere am analiza exista variante. Aceste variante trebuiesc sustinute , votate si apoi se merge pe varianta majoritara dar daca nu are succes. imediat trebuie apelat la cei care aveau alta varianta care poate ca daca era urmata totul era mai bine. Asta-i democratia si elitele trebuie sa inteleaga ca prostimea nu-i urmeaza pentru ca i-ar intelege ci pentru ca la un moment dat esecul fiind atat de dur sunt dispusi sa incerce si alta varianta. Pericolul este atunci cand acea varianta se poate numi Hitler sau Mussolini… Asa ca daca nu sunteti doar niste diversionisti in serviciu comandat de bani sau de propriul vostru orgoliu si suficienta bolnava luati aminte la acestea cu care cred ca Adrian P este de acord.

  PS. Cristian Diaconescu a fost cu adevarat singurul social democrat veritabil din PSD care desi a inghitit partidul care se revendica din Tital Petrescu nu a avut nici-un mostenitor ideatic al acestuia odata ce Cunescu a murit.Unde nu ar avea norocul romanii ca viitorii lor presedinti sa fie fie social democrate veritabile fie liberalea sau cresti-democrate asisderea?
  Lupta nu este inca intre curente doctrinare ci intre o mafie totalitara dispusa sa adopte formal orice ideologie pe care in realitate vomeaza si partea democratica a politicienilor si a natiunii indiferent de orientarea lor de amanunt pe drumul deocratiei, justitiei si libertatii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>