Banal – Ponta ne-a mințit și în legătură cu taxa pe stîlp: încasările sînt duble, cum avertiza Băsescu


2 decembrie 2013, Traian Băsescu: “În plus, vreau să atenționez că bugetul mai cuprinde o minciună: taxa pe construcții este evaluată ca venit la circa 480 de milioane, ceea ce este o mare minciună. Așa cum e scrisă ordonanța, care introduce această taxă pe stâlp, cum a fost denumită în presă, poate produce orice sumă între 500 de milioane și 15 miliarde. Dar eu cred că o aplicare rezonabilă a acestei noi taxe aduce circa două miliarde de lei în buget. Deci aici este o altă rezervă pe care Guvernul Ponta o ascunde” (sursa).

27 mai 2014, Ministerul de Finanțe: “Ieri (luni – n.r.) aveam o suma declarata de un miliard de lei, in curs de actualizare. Declaratia se depune pentru toata suma anuala, dar se plateste in doua transe. Suma este deja dubla fata de cea prevazuta in buget” (sursa).

Guvernul Ponta admite, deci, la șase luni după ce fusese acuzat de către președintele Băsescu de ascunderea unor sume din taxe și impozite, că a mințit.

Dacă ați uitat contextul în care făcea Băsesscu aceste declarații, să ne reamintim: președintele spunea că nu e nevoie ca acciza la carburanți să crească pentru că pot fi aduși bani la buget din alte surse. Deși ce spunea Băsescu era corect, acciza la carburanți a crescut. Votați Ponta la prezidențiale!

Screen shot 2014-05-27 at 12.52.29 PM

15 comments on “Banal – Ponta ne-a mințit și în legătură cu taxa pe stîlp: încasările sînt duble, cum avertiza Băsescu
 1. Prisacariu este angajat B1 TV, o copie a Antenei 3, doar vazut in oglinda. Si cu angajati de acelasi gen – taratoare, doar ceva mai prosti decat a lui Felix.

  Draga prisacariu, vezi ca ti-au intrat banii pe cont.

   • Daca eu sunt postac, tu esti prostac. Ce sa doara, mai Prosacare?
    Insasi faptul ca ti-ai numit domeniul dupa numele de familie denota nivelul la care evoluezi. Egoul tau se masturbeaza visandu-te o personalitate. Un adevarat iorga.ro, titulescu.ro!
    Vezi ca e liber pupincurist.ro. Ti s-ar potrivi de minune.

    • poooostaaaacuuuuleeeeee:), ești un anonim mic, frustrat și ranchiunos. adică ești un postac pontac. ai căutat să vezi dacă e liber pupincurist.ro?:)))), asta e preocuparea ta? penibilule… mi-e milă de tine.

  • Pulix, că altfel nu pot să vă spun, aveţi vreo obiecţie faţă de o afirmaţie din text sau numai faţă de calitatea umană a angajaţilor B1?

   • Am fata de faptul ca Prisecariu se da echidistant, critic al sistemului, dar el insusi e parte a sistemului propagandistic. Apoi, uite-te la el cata minte are, este intr-atat de indoctrinat, de prins in cervicia luptei politice, exclusiv de o parte a baricadei, incat considera ca orice critica vine de la un postac al PSD-ului.
    Citeam cu placere articolele lui Prisecariu, asta pana am descoperit ca e angajat al B1 TV. Imi pare rau, dar din acel moment, omul si-a perdut orice credibilitate pentru mine. Tu, daca ai citi un articol al unei trompete de la A3, i-ai acorda credit autorului? Este acelasi lucru si in cazul lui Prisecariu.

 2. “poooostaaaacuuuuleeeeee:), ești un anonim mic, frustrat și ranchiunos. adică ești un postac pontac. ”

  Cata minte ti se pare ca are un om care raspunde in felul asta, precum un elev de a IX-a, de scoala profesionala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>