Ponta nu scapă de Băsescu nici în Ministerul Apărării. De unde îl “monitorizează” președintele


Pentru că trebuia ca demența și nerușinarea să poarte un nume comun, li s-a spus, simplu, “ponta”, substantiv comun. Cînd substantivul comun s-a cocoțat în fruntea Guvernului, a căpătat statut oficial și a devenit substantiv propriu și s-a transformat în “Ponta”. Dar, pentru că nu toate substantivele proprii “Ponta” purtau în gene dileala maimuței obraznice, “Ponta” de la Guvern a trebuit diferențiat de celelalte substantive proprii și, atunci, i s-a spus “Victor Viorel Ponta”.

În seara asta, demența și nerușinarea s-au manifestat îngemănat plenar: complice slugarnic la un trafic de influență penal al baronului PSD Duicu, VVP a anunțat că totul e o înscenare și, deci, e cazul să se protejeze de alte asemenea infame stratageme și să se baricadeze în UM cutare, cît o fi indicativul sediului Ministerului Apărării Naționale (sursa). Pe de o parte, nu e nimic surprinzător: Ministerul Apărării e un politruc PCR școlit la “Ștefan Gheorghiu”, un prostălău cu limba de lemn mai dur decît copacii din secuime pe care a făcut practică actualul ministru al Apărării pe vremea cînd studia la liceul silvic din Toplița (sursa). Deci, infama slugă a baronilor, VVP, nu găsea un loc mai bun de refugiu decît în brațele politrucului comunist Dușa.

Pe de altă parte, însă, mutarea lui Ponta este de un ridicol colosal. Mai ales pentru că, chiar înainte să intre în biroul lui de la MApN, Ponta va da cu ochii de… Băsescu! Care se află imortalizat pe o frescă de la etajul întîi al ministerului, exact unde și-a ales Ponta biroul. Sigur, la mijloc e doar jocul hazardului: fresca nu-l reprezintă pe Băsescu, ci pe un nene oarecare, care seamănă izbitor cu președintele (mai multe despre asta și foto, aici). Dar astea-s amănunte pitorești, ridicolul rămîne: Ponta a fugit de Băsescu și, de mîine, îl va avea în fața ochilor de cîteva ori pe zi, chiar în cazemata lui de beton de la MApN.

base2

base1

Fără categorie
15 comments on “Ponta nu scapă de Băsescu nici în Ministerul Apărării. De unde îl “monitorizează” președintele
 1. Am văzut ce s-a petrecut recent în Ucraina și Crimeea, modul pervers și diversionist cum a acționat Putin pentru provocarea unei cât de mici reacții din partea Ucrainei. Ba mai mult, a reclamat la ONU agresiunea Ucrainei împotriva Rusiei. Mi-am adus aminte de anii 1939, 40.
  Ziua de ieri mi-a dat peste cap unele păreri despre Putin. Devine novice în fața lui Ponta. Este mărunțel.

 2. Nu știu cum și-a făcut Ponta studiile. Dar acum pot afirma că este un elev eminent. A învățat de la Iliescu perversitatea comunistă, de la Năstase mafiotismul, de la Hrebenciuc combinăgeala, de la Băsescu agresivitatea și nu în ultimul rând, de la tata socru II lingușeala.

  • Avea în CV (versiunea iniţială) un masterat în Catania, masterat pe care însă l-a şters la presiunea invidioşilor care astăzi în acuză că “vorbeşte cu Fă” (ceea ce el, desigur, nu face niciodată) Are şi un doctorat în Plagiat, dar şi ăsta e contestat de invidioşi.

 3. Este de inteles atitudinea baschetbalistului. Cu distrugatorul american in Marea Neagra si cu Nicusor de la Constanta care grohaia ceva referitor la bombardamente atomice, unde altundeva se putea refugia in siguranta decat in bratele politrucului comunist Dusa? Invazia anchetatorilor in Golful Porcilor din republica lui Mazare necesita o lupta de guerilla autentica pentru a nu cadea prada tampeniilor democratice diseminate de lumea occidentala.

 4. Eu ma fac ca il iau in serios pe Ponta:

  Cred ca trebuie sezizat SRI, caci daca dl Ponta nu minte si se muta la MAPN pentru siguranta informativa, rezulta ca, desi eu de cate ori am intrat in Palatul Victoria (nu de multe ori)am fost verificat si insotit pana la locul unde mergeam, azi aceasta locatie a ajuns STANA FARA CAINI si deci este stricta treaba a SRI si astructurilor de paza guvernamentala.
  Este o problema de siguranta nationala

 5. Cand scapa tara asta de bolsevici?

  Sunt satul de psihopatii astia, care construiesc realitati paralele bazate pe minciuni si propaganda slugarnica a unor oportunisti de nimic.

  Ponta bate campii, in stilul ITAR-TASS si Vocea Rusiei. Cat despre cucoana Firea…

   • Si oarecum concluziv:

    Chiar daca nu ma intereseaza propaganda propontista constat insa ca si cei anti adica mai toti telectualii romani (intelectualii formati la TV)nu au inteles ca:
    a) Gestul acesta al unui PM ar trebui urmat imediat de demiterea acestuia caci este o abdicare de facto de la functie. Desigur Constitutia nu permite dar Basescu nu era impiedicat sa spuna ca din punctul lui de vedere Ponta si-a parasit functia si ca va cere avizul CCR pentru asa ceva
    b) Fata de cancelariille straine daca Romania mai inseamna cat un paduche pe picior, ce a facut Ponta este grav caci rezulta ori ca si-a pierdut mintile ori ca Romania nu mai poate sa-si achite nici-o obligatie de securitate interna sau externa daca fata de primul ministru institutiile nu pot sa actioneze asigurator
    c) Daca “de vina este Basescu” inseamna ca ni se comunica o stare de aproape razboi intern ceea ce de asemeni este inadmisibil

    Dar dragilor ce pretentie sa am de la o tara care este la portile Orientului(poate ale Rusiei) si unde nimic nu e luat in serios sau poate ca si mai exact totul este luat in bascalie , lucru exprimat artistic in mod senzational de Pintilie in filmul De ce trag clopotele Mitica ?

    Eu nu mai tin minte exact ce se raspunde acolo dar ca sa fiu in ton cu bascalia nationala as raspunde: Da aia!

 6. Ponta ar putea să dea dovadă de maturitate în situaţia asta. Prinde un moment când e coridorul liber şi-i face mustăţi cu markerul, eventual scrie deasupra Băsescu = FUTE

 7. Pingback: Ponta nu scapă de Băsescu nici în Ministerul Apărării | Revista Kamikaze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>