Cei care au învins Antena 3


Pentru că și-au asumat că ventilatorul cu căcat al Antenei 3 va fi setat pe turbo mai ales după luarea deciziei de a-i da în judecată pe iobagii lui Felix, Duță, Turcescu, Georgescu (jr & sr) și Hăineală trebuie susținuți și încurajați. Pentru vomele de “stil” suportate public de acești oameni, procesele lor împotriva Antenei 3 au fost teste de rezistență nu psihică, ci psihiatrică.

Atenție, nu pun în discuție unele fapte făcute publice de Antena 3 cînd a ales să-i toace pe cei menționați. Care fapte, uneori, nu pot fi contestate. Și care fapte, dacă sînt reale, merită puse pe tapet și întoarse pe toate fețele, dacă interesul public o justifică. Dar spun hotărît că, pentru injurii, calomnii, bădărănii și mojicii din registrul cel mai jos, iobagii coprofagi de la Antena 3 trebuie să plătească. Cu bani. Bani grei.

antia3

P.S. Mai multe despre procesele celor cinci cu Antena 3, aici.

Fără categorie
One comment on “Cei care au învins Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>