Fondatorii PMP se retrag în FMP. Azi, Elenina Nicuț


După demisia lui Papahagi din PMP, azi-noapte a venit rîndul Eleninei Nicuț. Un personaj cu mai puțină notorietate decît Papahagi, dar foarte utilă atît FMP, cît și PMP. Nicuț și-a anunțat demisia pe fb (vezi captură foto mai jos):

“dupa o indelunga chibzuiala, incluzand multiple repuneri pe rol si amanari de pronuntare, am decis astazi sa demisionez din calitatea de membru PMP si implicit din toate functiile detinute in acest partid.

cum demisiile nu se motiveaza, inteleg sa nu fac nici eu exceptie.

tot ce pot spune e ca, in mod paradoxal poate, decizia este in perfect acord cu increderea, aprecierea si respectul meu pentru Presedintele Traian Basescu si cuvantul sau, eu ramanand de altfel in Fundatie, ca membru fondator, acolo unde il voi astepta sa se alature dupa incheierea mandatului.

le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut, precum si celor care m-au criticat in fel si chip, pe drept sau pe nedrept, si astfel m-au calit.

fostilor colegi din PMP le doresc spor in toate, multa bafta si mai ales sa atinga o performanta deloc usoara: aceea de a-mi castiga votul :)“.

Ca să vă faceți o impresie cît de importantă e(ra) Elenina Nicuț în structura FMP-PMP, iată prima fotografie Băsescu – FMP.

nicut

nicut fb

Fără categorie
9 comments on “Fondatorii PMP se retrag în FMP. Azi, Elenina Nicuț
    • Paguba in ciuperci? . Un pic de aritmetica: PMP avea 4% inainte de a veni Udrea. A venit Udrea, a crescut cu 4%.(pdlisti) 4+4 = 8 . Primii 4 % se retrag. 8-4=4. Pentru ca primii 4% puteau creste fiind votanti neafiliati politic. PMP va scadea treptat la 5% fara sanse de crestere. Electoratul hard-core TB nu va vota pentru ca PMP va deveni newPDL. SI atat tot.

      • Eugen draga, PMP avea 4% inainte pt ca era o speranta, nu era concret. 4% aceea erau oamenii care au crezut de la inceput in PMP. Restul a venit cand a vazut lumea ca se concretizeaza treaba. Paparuda ala nu a avut nicio treaba cu acel 4%.

  1. D ra Elenina aduce un mare serviciu de imagine PMP-ului prin retragerea domniei sale, sa nu vorbim de procesele penale ale tatalui ei si multe altele, care nu faceau decat sa compromita PMP ul.

  2. Ce spune azi dl Lazaroiu(vezi citatul mai jos) eu o spun demult? Dar trebuie ca imediat dupa alegeri dl Boc sa se declare disponibil apoi sa vedem ce spun sondajele si la treaba.

    “Victor Ponta nu are cum să nu candideze din partea PSD anul acesta. În partea cealaltă va fi o luptă grea pentru al doilea loc. După cum arată acum sondajele şi o să vedem şi la europarlamentare, dacă aduni în momentul ăsta în sondaje PMP cu PDL cu PNŢ, FC, toate partidele astea care se revendică de centru-dreapta, ele au semnificativ mai mult decât are PNL-ul. În momentul ăsta, şansele sunt mai mari pentru ele să-şi promoveze un candidat în al doilea tur de scrutin, în detrimentul candidatului PNL, care poate fi Antonescu, poate fi Iohannis. Cine va fi acest candidat? Cred că asta e întrebarea la care aceste partide trebuie să răspundă după europarlamentare. E clar că trebuie să fie acel candidat acceptat de toate partidele de care vorbeam, adică şi PDL şi PMP şi PNŢ şi FC. Eu, sincer, îl văd pe Emil Boc în situaţia asta. E singurul care ar putea fi acceptat de toate aceste partide şi de electoratele lor, care au o anumită diversitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>