Ponta despre noul ministru Nicolicea: e inginer, lui i se dau “dirty job”-urile


Eugen Nicolicea, deputat UNPR, a fost anunțat ieri de premier ca făcînd parte din cabinetul Victor Ponta 3, ca ministru delegat pentru relația cu Parlamentul. Nicolicea, deci, va media între Executiv și Legislativ cînd va fi vorba de armonizarea intereselor Guvernului cu ale Parlamentului. Așadar, o poziție importantă, menită să pună la adăpost ordonanțele de urgență, de exemplu, de criticile de neconstituționalitate sau de abuzurile premierului. S-ar zice că Nicolicea, dacă a fost nominalizat de Ponta, este cel mai potrivit politician al momentului să facă asta. Al momentului actual o fi, dar acum vreo doi-trei ani nu era. Și nu era tot potrivit lui Ponta. Care, ca politician de opoziție ce se afla atunci, iată cum îl gratula pe Eugen Nicolicea.

Exemplul 1, 24 februarie 2011: “Intai Anastase s-a gandit sa ma sanctioneze in Comisia Juridica de la Camera pentru ca am exprimat o opinie politica la o televiziune! Si, ca sa nu apara ea direct, i-a dat sarcina lui Nicolicea, cel care, inginer fiind, nu are remuscari juridice (ca sa fiu sincer, si cand era in PSD tot lui i se dadeau  toate “dirty job”- urile, suntem si noi vinovati ca a ajuns parlamentar!)“. (sursa)

Exemplul 2, 10 septembrie 2011: “4. Sa nu schimbati legile privind referendumul special ca sa ma demiteti pe mine – cum a facut colegul dvs deputatul Eugen Nicolicea” (îndemn adresat lui Traian Băsescu – sursa).

Pe scurt: Ponta a numit la relația cu parlamentul un ministru delegat “inginer”, fără “remușcări juridice”, specializat în “dirty job”-uri.

Fără categorie
7 comments on “Ponta despre noul ministru Nicolicea: e inginer, lui i se dau “dirty job”-urile
  1. Iar e 1:1. Ponta e cu ministri specializati in dirty job, Bese avea criteriul de nominalizare bazat pe abilitati si competente in blow job. Asta ne lamureste si de ce nu vrea Basescu sa se lase dus din sefie si politica nici in ruptul capului: politica ii ofera placeri gratis. Nu nevoie sa scoatza banu’ din pungoci, tariful e platit de la buget sau de UE si el se bucura doar de uzufruct.

    • Corect, nea Kaka, este sa finalizezi comentariul cu un “jos Basescu” impartial dar spus cu apasare! Altfel n-am facut nimic! Aluziile “sexualo-politice” la adresa presedintelui sunt doar fantezii de “acces direct”! Ramane insa, oricum, regretul ca tarisoara naste, in continuare, asemenea indivizi (Nicolicea)si ca exista altii care sa-i scoata in fata dupa ce au fost umpluti de scuipat(Ponta)! Intre noi fie vorba, “Nicolicea” oricum iesea in fata, gasea el ceva prin care sa devina celebru (lasa un oras pe intuneric, isi tragea amanta pe Tonciu, devenea arbitru de fotbal…), ii e scris in gena!

      • Neica, daca nici nu i-a pus-o lu’ Udrea, cum zici tu, inseamna ca e atit de prost incit chiar merita suspendat, fie numai pentru asta! Adica se face gratis de cacat in halu’ asta atit la intern cit si la export, ca rideau aia de el ca de Berlusconi, si el nici macar nu-i umbla la basca ?! ‘Aidi, bre, sa fim serioji, la banii tocati de printesa, pina si nea Nicu Vacaroiu o incerca la mij! Pe Boc nu cred nici eu ca l-a lasat sa puna botu’ de-adevaratelea si a fost doar o fantezie erotica, desi piticu’ se-nalta mereu pe virfuri ca s-ajunga si sarea bine la cap. Nicolicea e un Marinescu-Bideu care a reusit in politica, altminteri facea tripleta cu Tociu si Palade la SuperBingo.

  2. Dle Prisacariu, suntem o familie ce traim in Hamburg-Germania de 14 ani si singurul post TV pe care-l urmarim de ceva ani este B1 TV. Domnul Turcescu, Dl Banciu, Dl Badin si Dna Liliana Nastase sunt preferatii mei. De ceva vreme , avem norocul sa activam online siteul B1 TV-Live, cand Dv prezentati emisiunea Butonul de Panica si va gasim extraordinar de receptiv, inteligent, taios si exact cum doar astfel se poate proceda in anchetele jurnalistice romanesti contra abuzurilor comise de actuala putere. Emisiunea avuta in data de 28.02.2014, la interventia telefonica a senatorului PSD Liviu Pop, a fost pt noi o placere nemaipomenita sa vedem si auzi cu i-ati retezat aroganta indrazneala a respectivului ales, cand a-ti constatat ca, se cauta sa invinovateasca respectivele persoanele ce au fost condamnate in prima instanta la pedeapsa de 1 an si 4 luni cu suspendare, iar Dl Pop cautand sa acuze cum ca respectivele pers nu ar fi in deplina facultate mintala si ca PSD ul nu are a face cu asa ceva de parca cum Dv a-ti contrat, Dl Presedine Traian Basescu ar fi avut interes sa fie suspendat. Replica cu privire la incheierea sireturilor si masurarea IQ urilor a fost cum nu se poate mai pe masura. Aveti alura unui anchetator adevarat si de aceea va apreciem nespus si salutam cu stima. Sa ramaneti cu bine! Fam Leonte

  3. Pingback: prisacariu | Nicolicea la Justiție e perfect! Ponta despre Nicolicea: “lui i se dau dirty job-urile”

  4. Pingback: CĂTĂLIN PRISĂCARIU Nicolicea la Justiție e perfect! | Ponta despre Nicolicea: “lui i se dau dirty job-urile” | Nasul.tv

  5. Pingback: CĂTĂLIN PRISĂCARIU Nicolicea la Justiție e perfect! | Ponta despre Nicolicea: “lui i se dau dirty job-urile” - Stiri Presa Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>