Anticiocoii au făcut ciocu’ mic și ciocoiu’ mare


Autoexilat într-un boschet cu transmisie prin satelit de lîngă Vatican, domnu’ Dan s-a înțeles cu domnu’ Viorel să-i predea și ultimii amețiți rămași în Parlament sub culorile PPDD, cît să își arate domnu’ Viorel mușchii umflați cu steroizi populari de mîna a treia. Între timp, generosul program politic al lu’ domnu’ Dan s-a evaporat pînă și din imensitatea internetului: site-ul PPDD a sucombat și din strălucirea grețos-populistă a celor 20.000 de euro promise celor care erau gata să pornească o afacere sub guvernare PPDD nu a mai rămas decît un blog al Partidului Poporului  de la Bacău (aici).

Screen shot 2014-03-03 at 2.47.16 PM

A, și un program politic mult mai șters stilistic, pe facebook (aici), datat 5 ianuarie 2013.

Din care program politic, iată un pasaj numai bun azi:

În tot acest context, Partidul Poporului – Dan Diaconescu, şi-a definit clar priorităţile de guvernare, strict în interesul românilor, respectiv:

 • Obligaţia de a ne angaja într-o luptă reală împotriva sărăciei şi şomajului, de a redresa agricultura şi de a relansa economia în ansamblu.
 • Datoria să modernizăm sistemul sanitar şi pe cel educaţional, să protejăm mediul înconjurător şi să dezvoltăm infrastructura naţională.
 • Avem dificila sarcină să întărim autoritatea statului şi a instituţiilor sale, să eliminăm abuzurile din justiţie, să eradicăm violenţa la toate nivelurile, să combatem corupţia şi criminalitatea organizată.
 • Misiunea să înapoiem România românilor, să le redăm încrederea şi speranţa că pot trăi în ţara lor ca cetăţeni europeni, la standarde europene.
 • Obligaţia respectării angajamentelor de politică externă asumate de România, însă de pe o poziţie dominantă în regiune din punct de vedere geopolitic şi geostrategic, concomitent cu analizarea şi valorificarea oportunităţilor ce apar pe linia apărării şi promovarii eficiente a intereselor noastre naţionale.

Așadar, încă de acum un an, “ciocoii” lui DD au dispărut și, în locul lor, au rămas niște bla-bla-uri pe fb. Hai cu amnistia și grațierea!

Fără categorie
4 comments on “Anticiocoii au făcut ciocu’ mic și ciocoiu’ mare
 1. articol tendentios: generosul program nu a fost aprobat de popor, pentru ca era mult mai preocupat cu demiterea; im momentul in care se va dezminti informatia, sper sa reveniti cu scuze; PPDD a fost singurul partid cu program articulat, scurt si la obiect, masuri concrete, sarcini precise; ati ales fix ceea ce era mai de umplutura, tocmai in ideea de a va bate joc; nimeni nu a batjocorit electoratul (evident retardat) al USL, sau electoratul incapatanat al PDL, dezorientat al partidelor mici, gen PDAR, PIN, PNA, PLB (liber-schimbist), etc, numai astia ai PPDD sunt prosti, fara carte, etc. Urat. Cat de multumit sunteti atunci cand asigurati rotirea hotilor la putere, cand nu lasati oamenii sa gandeasca liber, cand contribuiti la perpetuarea sistemului politic anti-romanesc….

 2. Barosane
  Eu nu cred ca avocatul Fenechiu este ultimul ametit din Parlament.
  Cred ca ametiti au plecat din PP DD. Cei ramasi poate sunt cei mai pe picioarele lor.
  Hai sa fim mai atenti la cuvinte.
  Ametitul Fenechiu mi a explicat ca ametiti ramasi platesc chiria sediilor, in conditiile in care nu au primit nici macar un sediu pentru conducerea partidului.
  Ca la consiliul local sector 4 consilirii ppdd sunt singurii care fac opozitie si chiar ataca hotararile de consiliu in instanta.
  Ca marele avocat Fenechiu e prezent saptamanal printre cetatenii sectorului 4 si explica ce proiecte s au votat in parlament si cum a votat el. Le cere pareri pro si contra.
  Mai mult nu e de acord cu optiunea mea politica, El e un om de dreapta.
  Un ametit ca asta e de dorit in toate partidele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>