Cum ajungi în conducerea TAROM? Cumperi două apartamente de la Ponta


Daciana Sârbu, nevasta premierului Victor Ponta, cumpără de la BCR Leasing, în 2013, un Range Rover de peste 100.000 de euro cu doar 34.000 de euro.Victor Ponta, prim-ministrul României, îi vinde directorului BCR Leasing o garsonieră – în 2012, an de profundă criză imobiliară – cu 80.000 de euro. În noiembrie 2013, directorul BCR Leasing devine membru în Consiliul de Administrație al TAROM, compania aviatică deținută de statul român prin Ministerul Transporturilor, parte a Guvernului României condus de Victor Ponta. Iar partea cu adevărat frumoasă nu e parafată, încă, dar urmează.

Chilipir de litraj mare pentru ecologista Daciana

Luxul e scump, chiar și în România și chiar dacă ești premier. Dar un mașinoi care, în mod normal, te costă între 100.000 și 140.000 de euro poate fi cumpărat undeva la un sfert din sumă dacă știi pe cine trebuie. Săptămâna trecută, v-am povestit că Ponta știa pe cine trebuie: pe directorul BCR Leasing, Ionuț Bogdan Speteanu. Așa că, de la BCR Leasing, Daciana Sârbu (soția lui Ponta) și-a cumpărat un Land Rover Range Rover cu 34.000 de euro. Înaintea doamnei prim-ministru, Range-ul fusese plătit de o firmă din Oradea, dar nu integral. E clar, deci, că pentru un astfel de chilipir (mașina are an de fabricație 2011, deci leasing-ul anterior nu avea nici doi ani la data încheierii contractului de către Daciana) trebuie să cunoști pe cineva foarte sus la societatea de leasing. Poate chiar pe director.

Șeful BCR Leasing a cumpărat o garsonieră cu 80.000 de euro de la Ponta

Ponta, însă, mai are un contract cu BCR Leasing. De data asta, în nume personal, din 2012. Pentru un Citroen DS de viteză care îl costă pe premierul României cam 30.000 de euro. Cum spuneam, tot la BCR Leasing și acest contract, semnat la sfârșitul verii lui 2012. La acea dată, deja, Ponta avea o legătură strânsă cu CEO-ul BCR Leasing, Ionuț Bogdan Speteanu. Căruia, în martie 2012, îi vânduse un apartament și o garsonieră, în același bloc, pe strada Jiului (nu vă dăm, încă, adresa exactă, mai avem noi ceva de săpat în jurul blocului și după aia va fi la liber, nu vă impacientați). Apartamentul l-a costat pe Speteanu 130.000 de euro, iar garsoniera încă 80.000 de euro. Cu totul, CEO-ul BCR Leasing i-a plătit lui Victor Ponta 210.000 de euro. Așadar, într-un an de tot căcatul din punct de vedere imobiliar, Speteanu i-a dat lui Ponta (care nu era încă premier) 80.000 de euro pe o garsonieră.

Dar asta nu e tot. Continuarea, aici.

CA tarom

Fără categorie
8 comments on “Cum ajungi în conducerea TAROM? Cumperi două apartamente de la Ponta
  1. Pingback: Catalin Prisacariu: Cum ajungi n conducerea TAROM? Cumperi două apartamente de la Ponta | Presa Online

    • CRED CA ORI SI CINE GANDESTE CATUSI DE PUTIN I-I ESTE TEAMA DE PONTA SI CEATA LUI.INDIFERENT CE SE SPUNE,INDIFERENT CE A FACUT SI FACE MEGAPONTA RAMANE DE NEATINS.

  2. Pai nu ai fi vrut ca nevasta lui Ponta sa se plimbe precum fraierul de Basescu intr-un Logan!
    Pai ce naiba suntem comunisti (pardon socialisti) adevarati sau nu

  3. Pingback: Catalin Prisacariu: Cum ajungi n conducerea TAROM? Cumperi două apartamente de la Ponta | Ziare net - Stiri din presa

  4. Pingback: www.10stiri.ro

  5. Pingback: prisacariu | Vrei funcție în conducerea Tarom? E simplu: îi dai 210.000 euro lui Ponta

  6. Pingback: Doar Ponta le oferă orgasme actrițelor trecute de 70 de primăveri | Politica ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>