Daciana, soția lui Ponta, are un gipan care i-a aparținut unui cărăuș de combustibil din dosarul Blejnar


Cît timp Victor Ponta era în opoziție și Sorin Blejnar era șeful Fiscului, primul l-a numit pe al doilea mafiotul lui Băsescu, iar al doilea l-a reclamat pe primul la ANI și la Parchet. De vreo doi ani, Ponta e la putere și Blejnar stă acasă. Dacă tot stă acasă și are mult timp liber, Blejnar mai merge și pe la instanțe, unde este judecat pentru sprijinirea unui grup infracțional și complicitate la evaziune fiscală cu produse petroliere. Cu totul întîmplător, sau nu, Daciana Sârbu – europarlamentar și nevastă a lui Ponta – și-a cumpărat un Range Rover care i-a aparținut unui nene implicat în dosarul de evaziune fiscală al lui Blejnar.

Așadar, de la un cărăuș de produse petroliere fără acte, de la complicele unei evaziuni fiscale, un mașinoi a ajuns chiar la nevasta premierului României. O coincidență? Sau nu? Mai multe detalii, aici.

Fără categorie
6 comments on “Daciana, soția lui Ponta, are un gipan care i-a aparținut unui cărăuș de combustibil din dosarul Blejnar
 1. Sunt convinsa ca in 24 ani de “debandada democratica” este cazul sa nu ne mai mire absolut, dar absolut nimic. Matusa Tamara s-a reinventat in zeci de matusi, care cu drag ascund de ochii poporului averile nepotilor cel;e fraudulos castigate. Dosare de pensionare ilicite s-au facut si se fac de cand lumea, dar cu bani grei, nu moca, vezi M. Campeanu. Umilinta celor intradevar bolnavi se vede la comisiile de revizuire, unde apar carati pe targi, folosindu-se de scaune, scaune cu rotile si alte cotiere,carje,bastoane, bete, umeri ale rudelor miloase etc. Sunt multi bolnavi cu grad de handicap care de rusine refuza ajutorul dat de stat pentru ca in educatia lor, umilinta si batjocora sunt sub demnitatea lor (exemplu mama mea).Avem in fata situatia similara a Ucrainei, dar noi nu ne implicam pentru ca legile tarii nu ne permit iesirea in strada, deci nu iesim si induram cu stoicism tot ce ni se intampla, spre rusinea noastra.

 2. In legatura cu tov. D.Sirbu, care este europarlamentar si nici ea dar nici noi nu stim de ce este, pentru ce incaseaza teancuri de euro, ce putem sa spunem, decat ca figura ei stearsa si searbada merita si “gipane”, nu ? Daca EI NU POT, atunci cine ? Noi,oamenii de rand care am fost ocupati cu serviciile, nu cu potlogariile ?

 3. Barosane
  Am trait si zile mai bune.
  Cunosc o skoda octavia cu un afis de vanzare in geam ce statea in parcare la parlament.
  Niste golani ziceau ca e a lui ponta .
  Asta e mai demult.
  Poti cumpara bunuri la licitatie si nu numai, in procedura insolventei.
  Mai grav este daca folosesti bunurile unei societati in insolventa.
  Pe mine ma enerveaza sa te dai ecologist si sa umbli cu tancul pe strada, desi e asfaltata si poti circula si cu rolele.
  In rest, numai de bine.
  Crin un smecher. Ruptura USL a pus cruce PDL , PMP si companiei. Chioru a luat o in bot.
  Tariceanu de neinteles, desi ne avantajeaza.
  Basisti treceti curul. Acum are nume predestinat cacarau. Din basisti deveniti cacarastisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>