Adevărata grozăvie a șefiei Senatului pentru PC: Felix, președintele României


Fraierul ăla mic plătit la kilogram de Felix, Daniel Constantin, latră pe tv-uri de 24 de ore că, pe înțelegerea cu PNL, PC trebuia să fi avut președinția Senatului. PC, adică Partidul Conservator, acel partid care nu a participat niciodată singur în alegeri și care nu ar fi intrat niciodată în Parlament (adică nu ar fi adunat minimum 5% din voturi) dacă nu ar fi făcut parte din alianțe electorale.

Aflăm, deci, de ieri, că PC voia (nici mai mult, nici mai puțin!) șefia Senatului, la schimb cu nominalizarea lui Crin Antonescu la prezidențiale, din partea USL. Cum în chiar protocolul USL, anterior venirii la putere a USL (adică mai 2012), se prevede că Ponta urma să fie premier și Crin Antonescu președinte (candidat, adică), reiese că PC urma să aibă șefia Senatului încă dinainte de suspendarea președintelui Băsescu. Scenariul, deci, e transparent: turnătorul Felix (cel care a anunțat suspendarea președintelui) urma să preia președinția Senatului, apoi pe cea a României, cît timp Băsescu ar fi fost suspendat.

Vă imaginați că turnătorul Felix ar fi fost președintele României?! Interimar, dar președinte! Cu servicii pe mînă, cu NATO, cu fir scurt, cu numiri de magistrați, cu tot! Brrrr! Ce coșmar!

17 comments on “Adevărata grozăvie a șefiei Senatului pentru PC: Felix, președintele României
 1. Cataline, de SRS pare ca am scapat de ceva vreme… Slava Domnului! Acum constat ca ne intoxici cu tovarasul Iliesiu, fost communist de vaza in TVR pana in decembrie 1989… De-a lungul intregii emisiuni (si in toate emisiunile in care il ai ca invitat pe acest communist vopsit in panelist) tov Iliesiu a continuat sa bata campii cu vesnica sa obsesie bolnavicioasa, Basescu, in vreme ce tu ii raspundeai cu condescendenta, fara sa ii atragi atentia ca subiectul in discutie e cu totul altul… Il mai inviti multa vreme pe tulburatul asta de Iliesiu? Daca ti-ai propus sa-ti sabotezi propria-ti audienta, n-ai decat sa-l tot inviti in emisiune pe acest tulburat. Dar pe mine m-ai pierdut. Ti-o spun de pe-acum. Nu ca ti-ar pasa…

  • Iliesiu l-a caracterizat pe Basescu drept cel mai mare rau, chiar mai rau decat Voiculescu. El a marturisit (in repetate randuri) ca a fost de acord si l-a apreciat pe Basescu numai atunci cand acesta a fost de acord cu el (condamnarea comunismului). Ori a spune asa ceva il descalifica ca politician. Nu poti fi de acord cu cineva numai atunci cand acel cineva te apreciaza pe tine (egocentrism si egolatrie). Si apoi cum se impaca aprecierea pozitiva asupra lui Voiculescu ( turnator si probabil securist) cu condamnarea comunismului ? Are o logica care mie imi scapa.

  • aferim, jos ilieşiu! :(
   e mai incult politic decît io, n-are nici o opinie ci doar o obsesie. e bîtă!
   dacă n-ai altă marfă, mă sacrific şi-l accept pe SRS dar numai dă-l afară pe ăsta. :)

 2. Daca vreti grozavie, luati-o pe asta, care se va intintimpla luni sau marti: guvern USL nou, cu Daniel Chitoiu, vicepremier si ministru de finante (nu i s-a gasit demisia), Radu Stroe, ministru de interne, Andrei Gerea, ministru al economiei, Calin Anton Popescu Tariceanu, ministrul apelor si alte alea, ca e prof. de constructii hidrotehnice, avem nevoie de irigatii, Mariana Campeanu, ministrul muncii de la PNL, Daniel Constantin, viceprim-ministru si ministru al agriculturii, 2 ministri, cel putin, de la UNPR, specialisti cunoscuti. Si gata!

 3. @Liviu Iordache DConstantin viceprim -ministru ?!Asta in conditiile in care FELIX deja a anuntat pace intre cele doua ,,parti”!!! .Domnule Prisacariu am fost fff indignat de tov Iliesu .Dar na trebuie si puterea sa fie de fata .!Va admir pentru puterea de a da de pamant cu tot putregaiul politic instalat dupa 1989 ,implicit cu acest motan Felix.

 4. si eu am scris la un articol despre acest Iliesiu -m-a revoltat cum nu putea vorbi si era plin de ura antibasescu si-l preamarea pe DVoiculescu .el ,care se lauda cu lupta impotriva crimelor comunismului facea elogii lui DV ?Nici eu nu vreau sa-l mai vad;nu este permis o manifestare si un astfel de fanatism din partea unui om,dar din partea unui politician ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>