Un om simplu, din popor: Iohannis și-a făcut card de credit de numai 2.000 RON


Are trei apartamente, trei case de locuit, nici o mașină și trei conturi bancare amărîte în care abia se adună 30.000 de euro, în total. Trăiește din salariul de primar, de aproape 40.000 RON anual, și din chirii (114.000 RON anual, la care se adaugă tot pe atît din chiriile soției, Carmen – declarația de avere, aici).

Dar acum aproape o lună, Klaus Iohannis și-a deschis un card de credit de… 2.000 RON.

Nici cinci sute de euro, deci. De credit, atenție, așadar Iohannis are nevoie de 2.000 de lei credit pentru ceva, nu se știe ce. Mă rog, treaba lui. Dar 2.000 de lei? Atît de puțin? Or fi pentru gogoși? Dacă astea, însă, par întrebări nu foarte legitime (în fond, omul face ce vrea cu banii lui), relevantă e cea referitoare la banii din chirie: unde-și ține Iohannis suta anuală de mii de lei din chirie? La saltea? La ciorap? Într-un cufăr îngropat în pămînt? Îi cheltuie pe toți? Mă rog, cîrcoteli, nu e nimic ilegal să cîștigi bani pe care să nu-i pui la bancă.

Mai jos, datele referitoare la cardul de credit de 2.000 de lei al lui Iohannis.

card iohannis

Fără categorie
18 comments on “Un om simplu, din popor: Iohannis și-a făcut card de credit de numai 2.000 RON
  1. pare ceva simbolic-prevestitor de beginning of a beautiful friendship (Beginn einer wunderbaren Freundschaft – germana. goagal translate) de mijlocire de ghesefturi intre austriecii de la BCR si conturile atat ale primariei sibiene cat si ale deconcertatelor subordonate neamtului Werner. ca daca ei intre ei nemtii nu se ajuta cu credite fara griji de neplata…? ca doara o banca serioasa ca BCR-ul nu arunca cu banii in rumanii astia neseriosi de tepari ce sunt de sa trebuiasca ca ditamai guvernul Ponta sa le plateasca datoriile la banci din bani publici.

    • sa speram ca d-l Prisecariu va citi articolul si il va ruga pe colegul Alex.Cautis, un excelent ziatrist de investigatii, sa aduca mai multa lumina in adevarata fata a d-lui Johannis de care brusc toata lumea “s-a indragostit”. Chiar s-au terminat oamenii capabili din prapadita asta de tara!

  2. TREBUIE SA VA FELICIT PENTRU CURAJ .Aveti dreptate ce sa va ia ,,Caii de la bicicleta” ?! Sper ca vor intelege romanii care va privesc ca domnia ta sacrifici propria viata personala !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>