Ponta, obligat de USL să desecretizeze acordurile cu Chevron


Pe 27 aprilie 2012, în Parlament se citea moţiunea de cenzură a USL împotriva guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, intitulată “Opriţi Guvernul şantajabil! Aşa nu, niciodată!”. În aceeaşi zi, moţiunea era publicată în Monitorul oficial nr. 284, partea I. Şi tot în aceeaşi zi pica guvernul MRU, în urma votului majoritar în favoarea moţiunii de cenzură. Primul punct al moţiunii se referea chiar la gazele de şist: “Prima întrebare care se pune este de ce Guvernul a aprobat acorduri petroliere cu o singură companie, deşi mai existau şi alte companii care ar fi dorit să încheie astfel de acorduri petroliere cu autorităţile române”. Mai interesant este ce urmează:

“A doua întrebare este care este nivelul de secretizare pentru fiecare acord dintre cele menţionate şi prin ce act a fost secretizat fiecare acord”. Continuarea, aici.

Fără categorie
One comment on “Ponta, obligat de USL să desecretizeze acordurile cu Chevron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>