Cum l-a făcut Năstase pe Ponta patron de presă


Prin 2003, cînd Ponta nici nu cred că se bărbierea, dar era grangur în guvernul tătucului Năstase, actualul premier controla un radio de mare succes. Prin intermediul unei fundații la vîrful căreia care fusese montat de aparatul extrem de eficient al lui Adrian Năstase. Cît de ciudat era ca un ministru să controleze OFICIAL majoritatea acțiunilor unei instituții de presă? Pentru regimul Năstase, nu era nimic ciudat în legătură cu asta. Mai nasol e că, tot prin intermediul acelei fundații (Secolul XXI), guvernul Năstase (și Ponta implicit) se afla în conflict de interese: cu o mînă dădea bani publici la EADS, cu alta lua (prin asocierile prezentate aici, într-o investigație foarte detaliată).

Despre implicarea lui Ponta în conducerea Fundației “Secolul XXI” și deținerea de acțiuni la Radio 21 a scris și săptămînalul Capital, în 2004.

ponta XXI

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>