Blat inconștient între USL și iubitorii oengiști de maidanezi pentru INTERZICEREA eutanasierii


Mai jos, un protocol semnat în decembrie 2011 între USL (sub semnăturile lui Ponta, Antonescu și Daniel Constantin) și Federația pentru Protecția Animalelor și Mediului (condusă de Marius Marinescu, Mihai Constantinescu, Mirabela Dauer și Paula Iacob – !!!!!!). În care se scrie, negru pe alb, că “USL va depune în Parlamentul României (…) o inițiativă legislativă care să impună (…) interzicerea eutanasierii”. Sec: INTERZICEREA EUTANASIERII. USL nu a promovat, încă, o astfel de lege, dar a făcut ceva la fel de eficient: a eutanasiat legea care prevedea eutanasierea cîinilor comunitari neadoptați. Inclusiv din motivul ăsta, un copil de patru ani a fost sfîrtecat de un maidanez. Dar ce contează, USL a cîștigat alegerile inclusiv pe voturile unor marinești, constantinești, dauere și pauleiacobe.

uslfpam1

uslfpam2

uslfpam3

uslfpam4

uslfpam5

 

Fără categorie
6 comments on “Blat inconștient între USL și iubitorii oengiști de maidanezi pentru INTERZICEREA eutanasierii
    • Si daca treci nonsalant peste moartea baiatului nepropunand de fapt nici o solutie , nu se cheama ca accepti crima ?
      Vorbim de oameni, nu caini. Ierarhia lantului trofic confirma faptele ce se impun.

  1. Nu e nevoie nici de referendum, nici de legi noi, ci de anchete.
    Cel mult parlamentul poate enerva UE suspendând temporar activitatea onegheurilor protectoare de maidanezi, ca si inventarea de câini comunitari, adica de colhoz, pentru muscatura carora nu raspunde nimeni. In rest, daca incepe razboiul in Siria, presa va schimba automat subiectul. De fapt, adâncirea democratiei nu se mai poate continua rotind partidele la ciolan, ci doar organizându-ne civic. Hotarâtoare nu vor fi legile noi, ci presiunea civica asupra primariilor sa le aplice pe cele care sunt. De la demolarile ceausiste incoace nu progresam cu nimic!

  2. Pingback: Scurtissime – 7 Septembrie 2013 | Diverse | Robintel

  3. Pingback: Ponta l-a dat afară pe Marius Marinescu “Bideu” din Consiliul Economic și Social | prisacariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>