Năstase a greșit culoarea dungilor


Nu așa vi se pare și vouă?

nastase dungat

(sursa foto)

Fără categorie
6 comments on “Năstase a greșit culoarea dungilor
    • Nu a greşit culoarea şi nici orientarea din moment ce s-a declarat “câine până la moarte şi dincolo de ea”. Opţiunea asta cromatică, a luat-o după ce şi-a ratat carotida, altfel, fularul trebuia să fie un burberry alb-roşu, personalizat şi după experienţa de 8 luni sub paza altor câini. Cum până la moarte ( să-i fie cât mai târziu) mai are mult de umblat prin tribunale, opţiunea mi se pare inteligentă : câine.

  1. Propun ca in “cantonamentul” in care a stat Nastase vreo 8 luni sa se introduca uniforme cu culorile camasii lui. Rosu cu alb. Cei ramsi acolo s-ar simti mai liberi.

  2. Nastase al nostru ar trebui sa poarte cu dungi…pe viata. Si pijamalele si tot ce are pe el dupa ce a furat din Romania. Niciunde in lume nu scapa cu 6 luni…

  3. In orice situatie s-=ar afla, nastcase nu renunta in a poza, plin de aroganta.Parvenit a fost si asa o sa moara. Din atitudinea fata de cei din jur se vede ca n-a invatat nimic si ramane la aceeasi harsaita placa cu “facatura lui Basescu”. Saracu, a muncit pe branci in a gasi metode cat mai sofisticate si cat mai la marginea legii, pentru a-si agonisi averea.Ceea ce am observat e ca, atunci cand sunt prinsi,zambesc a bataie de joc la adresa camerelor de filmat, “Fraierilor,v-am facut-o,am ramas cu ce-am praduit in timp ce voi trageti mata de coada”.Acum,pentru adormirea vigilentei electoratului, onor guvernul Ponta a mai dat o lege,buna de sters undeva cu ea,prin care tot romanul sa-si declare veniturile,de parca , romanul fraier si cinstit , nu-si declara la achizitie tot ceea ce a cumparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>