Ponta, premierul Chuck Norris


După ce a gafat divulgînd informații clasificate ca un amator în povestea repatrierii lui Omar Hayssam (da, Omar are și cetățenie română), premierul Victor Ponta a încercat o glumă de destindere a atmosferei: el nu poate să joace în filme cu Rambo sau cu cai înaripați care aduc condamnați din lună. Explicația din același registru cu al lui Ponta este că premierul român nu poate juca în filme cu Rambo pentru că are o personalitate de tip Chuck Norris, autosuficientă. Explicația legală, însă, este mult mai simplă: chiar și dacă ar fi divulgat informații clasificate, Victor Ponta nu riscă decît o contravenție. O amendă.

Pentru că legea care protejează informațiile clasificate în România este o glumă chiar mai proastă decît glumele lui Ponta, după cum am scris aici.

Fără categorie
3 comments on “Ponta, premierul Chuck Norris
  1. Individul acesta nu face decit da incerce sa acopere gauri mari lasate in urma. Ba un atac la Base, ba un dat peste nas cu o plimbare afara, ba o minciunica la TV.
    Stie foarte bine dezastrul din tara si il doare undeva.
    Este interesat sa distruga tara la fel ca ceilalti penali.
    Nu aiurea amintea Base de teroristi, ups ministrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>