Ponta îi trage lui Fenechiu preșul CFR Marfă de sub picioare


Pînă mai ieri, Fenechiu făcuse ploile privatizării CFR Marfă pentru un prieten al PNL (sursa). Azi, însă, e altă zi și un prieten al PSD (Miron Mitrea știe de ce) rulează singur pe calea ferată spre depoul CFR Marfă, după ce prietenul liberalilor a amenințat că se retrage (sursa). Implicațiile sînt dureroase: PNL pierde un sponsor greu pentru europarlamentare și prezidențiale, Fenechiu va ieși din mandat (cel mai probabil pe 4 iulie, cînd va primi o condamnare în primă instanță în dosarul “Transformatorul”) fără nici un succes la Transporturi, PSD își consolidează poziția de partid-stat, care acumulează putere economică și politică cu fiecare zi care trece.

7 comments on “Ponta îi trage lui Fenechiu preșul CFR Marfă de sub picioare
  1. La Iaşi sunt jilave şi rahove? Nu de altceva, dar la Bucureşti este nevoie de mult loc. Să meargă fiecare să mânce gratis de pe unde a mai făcut câte-un drum, un mall. Dacă lui Gigi îi trebuie trei luni ca să-şi rezolve problemele de serviciu şi familie din Bucureşti, lui Fenechiu închis la Bucureşti, câte luni iar trebui să-şi rezolve problemele din Iaşi?

  2. Pingback: Fenechiu către Ponta: “Tu nu reprezinți nimic, băi, băiatule!” | prisacariu

  3. Pingback: Băsescu începe (neoficial) coabitarea cu Antonescu pentru a rupe coabitarea oficială cu Ponta | prisacariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>