Ion Iliescu, dacă tot nu intri la pîrnaie, măcar mori!


Andrei Bădin (pe facebook): “William McPherson. The Washington Post. Laureat al Premiului Pulitzer. Semna în 21 iunie 1990 un articol cu un titlu anost: Azi în București. Înregistrarea bombă a ceea ce nu a putut deveni un Watergate românesc. Cum Mihai Chițac, ministrul de interne de la aceea vreme, a pus la cale operațiunea Incendierea din Piața Universității ca pretext pentru marele măcel. Una din cele mai mari diversiuni din istoria României… ÎNREGISTRAREA BOMBĂ DIN PIAȚA UNIVERSITĂȚII DIN 13 IUNIE 1990 PUBLICATĂ DE THE WASHINGTON POST ÎN 21 IUNIE 1990 CU MINISTRUL DE INTERNE MIHAI CHIȚAC ÎN ROLUL PRINCIPAL: INFORMAȚI-L PE DOMNUL PREȘEDINTE CĂ DĂM FOC AUTOBUZELOR CONFORM ÎNȚELEGERII…”.

Înregistrarea de la Europa liberă, aici.

11 comments on “Ion Iliescu, dacă tot nu intri la pîrnaie, măcar mori!
 1. in 1989 aveam 14 ani. cacatul asta batran si cretin mi-a mancat si tineretea si batranetea. bagami-as pula in care l-a cacat si care la imbracat de cap sec suport de palarie ce e.

 2. D-le Prisecariu, toate sperantele noastre s-au dus demult, oameni care ne-au dezamagit cumplit( d-l Hurezeanu), anii care au trecut cu zbuciumul de rigoare si amd.
  Dupa 23 de ani ai impresia ca totul este identic dar cu alte personaje si alte moduri de manipulare, multimea in mod tragic este aceeasi, ignoranta si manipulabila.
  Ar trebui sa dati pe postul B1, unde aveti emisiune, acest material, dar cu-n promo pt ca multi oameni sa aibe curiozitatea sa-l audieze.

 3. Dupa un sfert de secol, aceiasi sobolani jegosi stau cocotati pe grumazul aceluiasi popor prost, hot si ticalos.
  Incredibil, ce pierdere de vreme…

  • Si cine ai vrea sa stea pe grumazul unui popor prost (idiot), hot si ticalos, niste domni educati, cinstiti si patrioti?! Poporul are ceea ce merita, domnule, pentru ca acei sobolani jegosi de care ziceai nu s-au teleportat ci s-au ridicat din randurile aceluiasi popor votant in `90, `92 si 2000.

 4. Cui ii mai pasa daca hoiteste??E prea tarziu!!A nenorocit tara asta el si clica lui de bolsevici si securisti!!Daca moare, ii raman”tentaculele” vii..Adica, mafia pe care a scolit-o..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>