FOTO Relatare despre vizita lui Crin la Madrid: patru zile, o singură întîlnire oficială


Un prieten de la Madrid, foarte bine conectat la viața publică și presa spaniolă, mi-a relatat azi cum a debutat vizita lui Crin în capitala Spaniei. Îl citez integral:

“Crin a sosit la Madrid azi impreuna cu nevasta si secretara intr-o vizita oficiala de 4 zile in care are doar un punct oficial, miercuri la ora 11 cu presedintele senatului Spaniei. O vizita inconjurata de secretomania totala: de la ora sosirii pana la ce hotel sta a fost strict secret. Nici pana acum Ambasada nu a dat un comunicat oficial despre vizita. In schimb, aflam date de la institutiile spaniole. In rest, pe bani publici romanesti se intalneste cu 2 reprezentanti FEDROM, Miguel Fonda si Gelu Vlasin, azi, iar maine dupa amiaza cu simpatizantii PNL mai intai si apoi cu cei ai USL. Azi, ca sa aiba o justificare prezenta lui, a fost martor la intalnirea ministrilor de transporturi Silaghi cu Ana Pastor. Era ciudat sa vezi ca nr 2 in statul roman era a 5-a roata la caruta intr-o intalnire de nivel inferior lui.”

P.S. Nu poți decît să spui, ușor scîrbit, “penibil”, apoi să-ți vezi de viață, după ce te crucești că șeful Senatului României face astfel de mizerii.

P.P.S. Și fotografii de la megaîntîlnirea lui Crin ca băgător de seamă al lui Silaghi.

Fără categorie
10 comments on “FOTO Relatare despre vizita lui Crin la Madrid: patru zile, o singură întîlnire oficială
  1. Crinut a fost “trimis” in Spania pentru a i se mai distrage putin atentia de la Cotroceni.D-ule Prisacariu,nu cred ca ati cazut vreun pic in capcana PSD cum ca sunt cu adevarat aliati cu PNL.

  2. Nici un efort financiar nu este/va fi in zadar, cand vine vorba de Crin. Va dati seama cum i-ar fi stat Romaniei pe timpul vizitei lui Martin Shultz, cu Crin in ea, imbufnat si somnoros? Eu zic, zic si eu, ca nici un efort financiar nu este prea mare atat timp cat Crin sta departe de Romania sau chiar de Europa. Aici am si o propunere: Europa nu da si ea niste bani, de aia gratis, ca sa-l tinem departe pe Crin de ea?

  3. Ca tot adusesi vorba de somnorila, mi-am amintit de-o emisiune la B1, in care se discuta despre candidatura lui crin in Teleorman. Las deoparte faptul ca, daca a ales sa candideze acolo, inseamna ca dragnea va folosi reteaua de la Referendum si-l doare-n cur de anchetele procurorilor, de care-i sigur ca nu vor avea nici o finalitate, alegerile odata castigate.
    Era invitat si un ţâşti-bâşti, penelist, desigur, care era si el pe niste liste de candidati din acea zona. Bai, si-ncepe asta cu niste limbi in cur, cum ca, vai, ce mandru-i el ca somnorila candideaza acolo, ca asta denota marele interes al acestuia pentru agricultura si ce castigati vor fi taranii sa le fie aparate interesele de un asemenea om. Si n-a fost nimeni in studiou sa-i spuna “bai, puţă, tu stii la ce ora se trezesc taranii care fac agricultura ca sa mearga la camp? La 4 dimineata! Cum sa le apere interesele si sa-i inteleaga unul care se trezeste la orele amiezii si atunci tot obosit este?”
    Cred ca de asta a ales Madridul ca destinatie externa, data fiind diferenta de fus orar, sa poata ajunge si el la o intalnire oficiala inainte de pranz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>