Felixe, Badea zice că trustul tău se hrănește cu căcărează


Pînă acum, am avut legătură cu instanțele de judecată doar ca să documentez subiecte de presă sau ca să mă apăr de diverși politicieni (Adrian Năstase sau Dan Radu Rușanu, de exemplu, care m-au dat în judecată; și au pierdut). Acum, însă, în premieră, mă gîndesc să-mi pierd vremea prin instanțe într-un proces cu cetățeanul Badea Mircea. Cu ocazia asta, am fost nevoit să asist la prestațiile de tv ale lui Badea. Care, după ce a declarat, aseară, că mă urăște, a botezat revista Kamikaze, plin de imaginație, “căcărează”. Mă rog, un act maxim de inspirație.

Dar nu asta mă preocupă acum. Ci că, tovarășe Felix, instituțiile de presă ale ilustrului matale trust se hrănesc cu căcărează. Și Jurnalul național, și Antena 3. Deci, atenție, Felixe, iată cîteva exemple. Aici și aici niște porții de căcărează în JN, iar aici, aici și aici alte porții de căcărează la Antena 3. Tovarășe Felix, cu talentul matale de turnător mă îndoiesc că nu știai că trustul matale se nutrește cu căcărează. Iar asta mă face să cred că vrei să-ți intoxici coprofagii de print și tv, deliberat. Nu?

Fără categorie
8 comments on “Felixe, Badea zice că trustul tău se hrănește cu căcărează
  1. Ti-ai deschis serial cu subiectul Antenele ?
    eu nu-i vad cand se scarpina de oameni, pentru ca nu ma uit deloc, atunci cand apare ceva flagrant mi-i citeaza ai mei…

    • MB nu se “face” parlamentar (asa cum te “faci” inginer, spre exemplu), ci-Doamne fereste-il “fac” altii care, din pacate, au drept de vot si de reproducere in Romania.

  2. A mai spus el despre revista Kamikaze pe cand era la primele numere ca nu e altceva decat hartie igienica.Pe atunci nu citeam Kamikaze,doar auzisem de ea.Cand l-am auzit pe Badea am devenit curios si am cumparat-o si eu.De atunci nu cred ca am ratat mai mult de 5 numere.Cred ca ar trebui sa ma abonez…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>