Ciutacu e genial de milog, dar îi place să i-o spună și alții


Așa că îi fac hatîrul, i-o spun și eu: dragă Victoraș, milog te numești cînd îți pui pile (perfect jalnic, ca să fiu sincer) ca să obții o locuință socială în bloc nou, de două camere, pentru care plătești (ÎN DAUNA nevoiașilor și bolnavilor) 30 de euro pe lună chirie la primăria București (detalii, aici). Și, Victoraș, milogeală mai e și cînd Gâdea, șefu’ tău, ia niște sute de mii de RON împrumut de la Felix, patronul tău.

Succes!

P.S. Nu am înțeles de ce ar trebui să-mi fie jenă că-l cunosc pe Horia Georgescu, președintele unei instituții care contează la Bruxelles mai mult decît o face Parlamentul României. Așa cum nu am priceput de ce e “milogeală” că am obținut un interviu cu Blejnar, în care acesta din urmă admite că e numit politic și că a numit în vămi oameni pe criterii exclusiv politice, ba chiar că nu a găsit nici o ilegalitate, din punct de vedere fiscal, la Antena 3. Pentru toate astea, mă declar vinovat. Și așa și vreau să rămîn. Iar dacă m-ar spăla doar obținerea unei chirii sociale de la primărie sau niște sute de mii de lei de la patron (aoleo, de ăsta nici n-am, asta ar putea fi o problemă!), recunosc spășit: nu pot fi spălat.

P.P.S. Și interviul care m-a transformat în obiectul urii anteniștilor, aici.

Fără categorie
4 comments on “Ciutacu e genial de milog, dar îi place să i-o spună și alții
  1. Eu credeam ca pt a obtine un loc intr-o locuinta sociala trebuie sa obtii un anumit punctaj care face departajarea intre solicitanti.Puncte se obtin daca ai copii,venituri mici,locuiesti cu parintii etc.Ori Zabalosu’ nu avea copii,nu locuia cu parintii iar despre venituri nici n-are rost sa mai pomenim ceva,sunt de ordinul zecilor de mii de euro anual.Sunt convins ca la acea vreme erau cetateni cu o situatie mult mai grea decat el.Cum a obtinut atunci acest mincinos ordinar locuinta?Nu cumva prin procedee pe care le condamna ori de cate ori apare la antena facand-o pe moralistu’. Ciocu’ mic atunci,derbedeu dracu!

  2. Pingback: Cătălin Prisăcariu: Ciutacu e genial de milog, dar îi place să i-o spună și alții- Bestiar de presă

  3. pai sa nu-ti fie, nici sa nu te justifici decat la misto si/sau ca sa dai si tu in ei! :)
    ziceam ceva la un moment dat de unii care sunt iesiti definitiv din breasla multumita prestatiilor lor, indiferent cati bani au reusit sa stranga prestand “la greu”, ceea ce au pierdut asa trebuie sa ramana, chiar daca ar putea sa-mi para rau pentru cate unii, care au avut la viata lor si cap bun si condei- nu e cazul lui Ciutacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>