Senzațional: Ritli Ladislau este vechiul și noul ministru al Sănătății


Dacă aveți proasta inspirație să credeți ce vă spune statul, puteți afla că, în acest moment, ministru al Sănătății nu este premierul Ponta, ca interimar, ci udemeristul Ritli Ladislau. Oficial. De Cepoi nici nu se face vorbire că ar fi dat pe la minister (sursa; captura foto, mai jos).

Fără categorie
3 comments on “Senzațional: Ritli Ladislau este vechiul și noul ministru al Sănătății
  1. Ma tot intreb de cand a aparut postarea ce lipseste, sau ce-i in neregula. Dupa o apriga lupta data de subconstientul meu, am gasit “defectul” : situl M.S. ar fi trebuit oprit sau blocat la ministrul E. Nicolaescu. De ce? pentru ca si acum, probabil, innumara aspirinele, paracetamoalele si dulcolaxurile existente in inventarul patriei. Ca altceva in calitate de contabil ce putea face? La fel putea fi oprit la vecinii care nici pana acum nu terminau dotarea cu ambulante Ferrari sau spitalele cu pardoseli din marmura. Ce vremuri, cand ministrul era si medicul personal al presedintelui-secretar general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>