Domnule Șova, faceți publică diploma obținută la Paris


Abia ce i-am adăugat în CV lui Dan Șova o nouă calificare (cea de plastograf al propriilor diplome), că a mai apărut o bubă: Șova a omis să menționeze în proaspătul lui CV un curs de la EBF (Școala de Formare a Baroului din Paris) (amănunte, aici).

Curios, cum mă știți, am luat legătura cu EBF, în speranța că măcar diploma asta o fi obținut-o Șova. Răspunsul EBF, însă, îmi spune că nu-mi poate spune nimic fără autorizarea lui Șova personal (sau, ca să citez din răspunsul primit – pe care-l aveți și mai jos, în captură foto – : “Nous ne sommes pas en mesure de vous répondre. En effet, une autorisation des personnes concernées par la demande est nécessaire”.

Întrucît, însă, după părerea ministrului Dan Șova sînt “nebun”, mi-e greu să cred că voi obține vreo autorizarea din partea dumnealui să consult diploma de la EBF pe care a invocat-o. Așadar, domnule Șova, acum e momentul să fiți transparent: publicați diploma pe care o aveți de la Școala de Formare a Baroului din Paris. Pe care, desigur, o aveți. Vă mulțumesc!

107 comments on “Domnule Șova, faceți publică diploma obținută la Paris
  1. pot sa confirm ca dan ,seful meu , este la scoala la londra si vine lunea viitoare! Acum nu stiu daca chiar va si merge la scoala dar a zis ca mereu va lipsi cate o saptamana in fiecare luna ca daca tot s-a aflat de scoala lui trebuie sa se si duca acum,.eu sunt angajata de el de la firma e avocati la cabinetul unui secretar de stat din guvern! Trebuie sa preluam controlul! O zi buna!

  2. eu si vali si dan sova am fost colegi atat la fac de drept cat si la istorie.vali invata, tocea cum se zice la toate materiile si ii spunea mereu si lui dan care se aseza tot timpul pe langa ea ca sa ii poata sufla si lui. la unele materii unde se copia, copia el si ii arata si ei daca era cazul! ii cunosc bine pe amandoi si noi mereu ne miram de ce stau astia doi impreuna intrucat avea talentul, el dan sova, sa se dea si la alte fete, dar o tinea si pe vali care il trecea ca sa zic asa toate examenele! nu are sova vreun merit ca a facut doua facultati! nu cred ca a deschis vreun manual niciodata! el era preocupat sa faca bani asa cum bine se lauda vali mereu pe la scoala . locuiau in mansarde cu chirii pana sa aiba bani si se imbracau ff modest.acum lucrurile s-au schimbat si abia ne mai dam buna ziua pe strada.sunt f aroganti si el si ea ,au uitat de unde au plecat!

  3. haideti sa va spun ce a facut sova la londra.a fost plecat toata saptamana trecuta la londra, a trecut marti pe la secretariat si stiti ce a zis? ca dvs l-ati atacat pt ca e o perioada de campanie electorala si ca cv urile sunt false, cele prezentate de dvs si ca el nu a sustinut niciodata ca ar fi avut master la londra si ca sunteti un nebun ratacit de jurnalist! stiu asta pt ca s-a laudat sambata seara cand a fost intr-un bar cu mai multi tovarasi din londra si el spunea de dvs ca mancati rahat, cu scuzele de rigoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>