Bilanțul prezidențiabilului Crin: un BMW și două Mercedes-uri


În ultimii doi ani, de cînd s-a prins că poporu’ nu mai poate trăi dacă nu pune ștampila pe buletinul de vot cu numele lui, Crin și-a schimbat standardele de viață. Cel puțin în privința parcului auto. Mai întîi a fost un BMW, personal, cu șofer. Dar în care Crinuleț stă, ca orice țăran venit la oraș, pe scaunul mortului.

Fostul interimar s-a prins, însă, destul de repede, că nu are sens să își tocească pneurile BMW-ului personal, așa că s-a învîrtit de un Mercedes clasa S E (de sub 100.000 EUR) de la firma de leasing a lui Ioan Rus (fostul ministru de Interne cu care interimarul s-a porcăit la tv). Cine plătește ratele de leasing? Crin cu siguranță nu.

După merțanul cafea cu lapte, Antonescu a trecut la unul mai serios. Tot clasa S E, tot de sub 100.000 EUR, dar negru. De la partid, probabil, judecînd după numărul de cocalar politic care se dă mare în oraș la pițipoance.

Desigur, Crin n-a învățat nici în merțane că, dacă ai șofer, nu împarți partea din față a mașinii cu acesta, ci stai pe bancheta din spate. Nu de alta, dar măcar să te obișnuiești că, după BMW-uri și Mercedes-uri, vei fi dat la spate de toată lumea.

Fără categorie
17 comments on “Bilanțul prezidențiabilului Crin: un BMW și două Mercedes-uri
  1. Primul nu stiu cat de “personal” este, dupa nr de inmatriculare as suspecta ca e de la reprezentanta din bucale, dat in “folosinta”. Nu cum le are mr cheese, aduse la container din USA.
    Alealalte doua sint “banale” clasa E, unul 350CDI altul 350CDI 4 matic. La fo 55.000-58.000 chele (cu TVA) Pt floricel, dotate si cu scazut “discount”-ul nu cred ca a dat mai mult de aceeasi suma, pe fiecare. Adica o rata de leasing la vreo 580-620 de iepuroi pe luna.

  2. Mai știi? I-o fi rău omului, dacă merge în spate. la felul în care folosește polonicul când mănâncă la TV, nici nu m-ar mira să mai aibă și grețuri, din când în când…

  3. Ce rai sunteti! domnilor, poate-o fi prieten bun cu soferul, poate se stiu din copilarie… poate avem de-a face cu modestia si egalitatea sincere atat de clamate de stanga…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>