Consilierii lui Crin și-au dat deja demisiile de la Cotroceni


UPDATE Acum vreo oră, Hotnews a confirmat informația pe care v-am oferit-o în exclusivitate încă de aseară.

Încă de vineri, consilierii prezidențiali ai lui Crin Antonescu și-au depus demisiile. Mîine, probabil vor fi și publicate în Monitorul Oficial. Așadar, acum, la Cotroceni nu numai că nu avem președinte, care e în vacanță la Napoli, dar nu mai avem nici consilieri. Ceea ce înseamnă că, mîine în Parlament, se va pecetlui revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni.

Fără categorie
14 comments on “Consilierii lui Crin și-au dat deja demisiile de la Cotroceni
  1. Mai exista proiectul de hotarare a Parlamentului – “opera” d-lui Ghise-care “consfinteste demiterea de catre popor” si da….cati bani da pe hotararea CCR!

  2. Mai exista un proiect de hotarare a Parlamentului, “opera” a d-lui Ghise care urmareste sa consfinteasca “demiterea de catre popor” dand… cati bani da pe hotararea CCR !

  3. Asta n-am înţeles-o. Şi-a numit consilieri pentru perioada cât a stat la Cotroceni? Atât de multe ar fi făcut? Credea că va rămâne preşedinte pentru totdeauna sau cum? Nu înţeleg…

  4. Nu-i vorba, totusi, de consilierii lui Basescu? Parca-si luasera concedii de odihna, odata cu venirea lui somnorila la Cotroceni si, probabil, aceasta perioada de gratie a trecut.

  5. Pingback: Dansezi pentru mine, băsepontacrinule? « prisacariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>